Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Το υπουργείο υγείας προειδοποιεί

Ανησυχητικά μειώθηκε ο αριθμός των ειδήσεων που αφορούν την γρίπη Α. Κύκλοι του υπουργείου υγείας κρούουν των κώδωνα του κινδύνου καθώς η αυξανόμενη αδιαφορία του κοινού έχει αρχίσει να δημιουργεί τεράστια προβλήματα στο κοινωνικό σύστημα. Η κυβέρνηση ανησυχεί ιδιαίτερα πως αν το φαινόμενο αυτό συνεχιστεί, ολοένα και περισσότεροι πολίτες θ’ ασχολούνται με τα ουσιώδη καθημερινά προβλήματα. 
Αντιδράσεις όμως παρατηρούνται και από την μεριά των φαρμακευτικών εταιριών που προμηθεύουν τις χώρες με το νέο «αντιγριπικό» εμβόλιο, μιας και τα προβλεπόμενα κέρδη από τις πωλήσεις στην χώρα μας δεν φαίνεται να επαληθεύονται 
Από το γαϊτανάκι των αντιδράσεων όμως δεν λείπουν και οι ιατροί, οι οποίοι βλέπουν τους κατά φαντασία και μη ασθενείς να ελαττώνονται όπως και τα «φακελάκια» που αυτοί συνεπάγονται Αποτέλεσμα αυτού είναι ο ιατρικός σύλλογος ν’ αυξήσει την ταρίφα στις υπόλοιπες ασθένειες ούτως ώστε να καλυφθούν τα διαφυγόντα κέρδη.
Το blog μας σας ενημερώνει πως αναρτήθηκε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο με τα τιμολόγια των διαφόρων νοσοκομείων. Ενημερωθείτε πρώτοι για τα οικονομικότερα πακέτα ανάλογα με την ασθένειά σας.
Αναμένεται να δούμε τα μέτρα που θ’ αποφασίσει να λάβει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του φαινομένου.
Επίσεις...
εγκαινιάστηκε η νέα καφετέρια-αναψυκτήριο της βουλής των Ελλήνων


2 σχόλια:

Αntidrasex είπε...

Kuna Muta me tis ores!
Και τώρα, τι θα κάνουμε χωρίς γρίπη?

Ioulianos είπε...

Kuna Muta min skouriasoun...