Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Προϋπολογισμός 2010.

Κατατέθηκε σήμερα στη διαρκή επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, από τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου, το προσχέδιο του προϋπολογισμού.
Μετά τη βουλή σειρά έχει το Χόλιγουντ, για τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης, αφού, με στόχο μονοψήφιο έλλειμμα, προορίζεται για σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας. Χωρίς γκρέμισμα και χτίσιμο του ελληνικού κράτους από την αρχή μόνο για τέτοιο κάνει.
Για "αναξιοπιστία των προεκλογικών του δεσμεύσεων" κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος. Απορίας άξια η δήλωσή του αφού θα είχε νόημα μόνο αν τους είχε ψηφίσει...
Για προϋπολογισμό λιτότητας και ύφεσης κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζοντάς μας από τις αυταπάτες για ένα προϋπολογισμό παροχών και ανάπτυξης και επαναφέροντας τον κόσμο που ξεσηκώθηκε αγχωμένος από τις προηγούμενες αυταπάτες, στη συνηθισμένη του ρουτίνα.
Το χαβά του, με τις συνηθισμένες του παπαρολογίες το ΚΚΕ που συνεχίζει ατάραχο τη πολύχρονη ξάπλα του επάνω στα λαϊκά στρώματα.
"Η κυβέρνηση προσχώρησε δυστυχώς στη λογική της "ήπιας προσαρμογής", σχολίασε ο Στέφανος Μάνος και επέστρεψε απογοητευμένος στην κουζίνα του...
(πηγή: ξεσκάι)

Περίεργο... από τότε που άλλαξε κυβέρνηση σταμάτησα να ακούω γύρω μου τη μαγική λεξούλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: