Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Σε απεργία διαρκείας η Εκκλησία της Ελλάδος!

Σε απεργία αποφάσισε να προχωρήσει η Εκκλησία της Ελλάδος Α.Ε. αντιδρώντας στις προσπάθειες της κυβέρνησης να επιβάλει φόρο επί της περιουσίας της. Από αύριο κιόλας ακυρώνονται όλοι οι γάμοι, οι βαφτίσεις, οι κυριακάτικες και οι guest star λειτουργίες (αυτές που γίνονται προς τιμήν αγίων μέρες εκτός της Κυριακής). Κατ' εξαίρεση υπηρεσιακοί παπάδες θα τελούν κηδείες και τρισάγια, με αυξημένη όμως ταρίφα.
Κύριο αίτημα της εκκλησίας είναι η ίση φορολογική μεταχείριση με τα υπόλοιπα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, χωρίς όμως να επιθυμεί και την διοίκησή της από το κράτος όπως τα υπόλοιπα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου. Εκκλησιαστικοί κύκλοι δηλώνουν ότι η απεργία θα τραβήξει όσο χρειαστεί χωρίς να υπολογιστεί το κόστος σε χρήματα και ψυχές. “Μην ξεχνάτε ότι ο Χριστός ήταν ο πρώτος επαναστάτης και ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ακόμα και αν χιλιάδες πιστοί στερηθούν για λίγο τις θρησκευτικές τους υπηρεσίες”, δηλώνουν οι ίδιοι κύκλοι.
Μείνετε μαζί μας. Σε λίγο πρώτοι εμείς δημοσιεύουμε την σκληρή ανακοίνωση της Εκκλησίας της Ελλάδος Α.Ε. με την οποία εξαπολύει μύδρους κατά μιας πρωτοεμφανιζόμενης αίρεσης της επονομαζόμενης “Απλής χριστιανικής πίστης”. Η νέα αυτή αίρεση αναγνωρίζει, μεταξύ άλλων, την ανθρώπινη φύση του ανθρώπου, την οποία αρνείται η ορθόδοξη χριστιανική πίστη, τις προγαμιαίες σχέσεις και τους ομοφυλόφιλους, ενώ δεν έχει ναούς, ιδρύματα και Μ.Κ.Ο., δεν κάνει συγκεντρώσεις, προτρέπει τους πιστούς να κάνουν μόνοι τους αγαθοεργίες, υποστηρίζει την απλή ατομική μελέτη της Αγίας Γραφής και μότο της είναι το “απολαύστε υπεύθυνα”.


1 σχόλιο:

WWW.POWER-BETTING.BLOGSPOT.GR είπε...

ώρα είναι να δούμε ρασοφόρους στους δρόμους με πλακάτ "ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ"