Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Από λιτότητα σε σταθερότητα!

Όλος ο πολιτικός κόσμος της χώρας χαιρετά και επικροτεί την κίνηση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία μετά από πολύ σκέψη, ατέλειωτα συμβούλια και με τη βοήθεια κορυφαίων Ελλήνων φιλολόγων, ψυχολόγων και νομικών, αποφάσισε να μετονομάσει την λιτότητα σε σταθερότητα!
Ίσως για πρώτη φορά στα Ελληνικά δεδομένα, όλοι οι πολιτικοί συμφωνούν με την ευφυέστατη, όπως τη χαρακτηρίζουν βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, αυτή κίνηση και πιστεύουν ότι θα συνδράμει στην ψυχολογική και συναισθηματική αποφόρτιση των Ελλήνων, όπως δηλώνουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι ευελπιστούν ότι θα παραλάβουν και θα διατηρήσουν αυτή τη “σταθερότητα”, από τη Ν.Δ. και μετά τις επόμενες εκλογές. Παραδόξως ακόμα και το Κ.Κ.Ε., το παραδοσιακό κόμμα της άρνησης και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., το παραδοσιακό κόμμα της αντίδρασης, αν και διαφωνούν με τα προγράμματα σταθερότητας, όπως θα λέγονται πλέον τα προγράμματα λιτότητας, συμφωνούν με την αλλαγή του όρου, κρατώντας μια πισινή μήπως σπάσει ο διάολος το ποδάρι του, κερδίσουν εκλογές (όχι απαραίτητα τις επόμενες) και αναγκαστούν να εφαρμόσουν ανάλογα προγράμματα στην, προφανώς, άθλια οικονομία που θα παραλάβουν.
Επιπλέον οι περίοδοι λιτότητας, μετονομάζονται σε περίοδοι σταθερότητας και οι παροχές σε περίοδο λιτότητας (πλέον σταθερότητας) από παροχές λιτότητας σε παροχές σταθερότητας.
Μείνετε μαζί μας, ακολουθούν συγκλονιστικές αποκαλύψεις! Πρώτοι εμείς ανακαλύψαμε και σας αποκαλύπτουμε, χωρίς κανέναν σεβασμό προσωπικών δεδομένων, τον άνθρωπο που κόλλησε το ambulance ανάποδα, σε όλα τα ασθενοφόρα της χώρας!





(φωτογραφίες κλεμμένες)

6 σχόλια:

Αntidrasex είπε...

Έχω πάρει κιλά τελευταία, πρέπει αν γίνω σταθεροδίαιτος...

Αntidrasex είπε...

http://www.news247.gr/a/4!77682

Έπρεπε να το κάνεις ποστ... Μόλις το έκανες, έκλασε ο Ταϊλανδός βασιλιάς!

Orestis είπε...

Βρε χαζέ, επειδή το έκανα ποστ τον ελευθέρωσε. Αφού να φανταστείς έχω και τύψεις που δεν το ανέβασα νωρίτερα και τον άφησα να παιδεύεται τόσους μήνες...

Orestis είπε...

Πάντως μάθαμε και κάτι χρήσιμο από όλη αυτή την ιστορία.
Αν ο Ζιντάν ήταν γυναίκα, θα τον έλεγαν Ζιντάνα...

Αntidrasex είπε...

Αυτό ακριβώς λέω, ότι τον ελευθέρωσε επειδή τον έκανες ποστ!
(πλάκα έχουν οι Καρατζαφερόφατσες στη σειρά!!!!)

Orestis είπε...

Από τη χαρά μου που ήρθε μουσαφίρης και άφησε σχόλιο, δεν το κατάλαβα.
Πλάκα έχει ο καρατζαφύρερ, αλλά πάνω που τον συνήθισα, από αύριο παίρνει τον πούλο!