Τα καλά και συμφέροντα

Λόγω της συνεχιζόμενης σταθερότητας στην ελληνική ανάπτυξη (0%) το υπουργείο οικονομικών ευχαρίστησε την Τρόικα για την αμέριστη βοήθειά της στην διάσωση των τραπεζικών συμφερόντων. Στο μεταξύ μελετώνται νέοι τρόποι αντιμετώπισης των άπλητων, βρωμιάριδων ταραχοποιών στοιχείων που διαμαρτήρωνται πετώντας πέτρες για τα αντιλαϊκά μέτρα. Σύμφωνα μάλλιστα με το τελευταίο βιβλίο του γνωστού ιστορικού, τηλεπωλητή και τραμπούκου Χρύσου Αυγήτη «1000 και 1 τρόποι για να αναγνωρίσετε έναν γυφτοβαλκάνιο κομουνιστοσυμμορίτη», οι πρωτοστάτες των επεισοδίων ενδέχεται να είναι βρυκόλακες των ανταρτών της περιόδου του εμφυλίου, και προτείνει για σιγουριά να ζώνωνται τα όργανα καταστολής με σκορδοπλεξίδες και να αντικαταστήσουν τις πλαστικές σφαίρες με ασημένιες. Μη διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εκκλησία της Ελλάδος προσφέρει φυλαχτά, σταυρό και 3 δωρεάν μαθήματα εκδίωξης απέθαντων (σε τιμή γνωριμίας) για προστασία από το κακό μάτι του διαδηλωτή.
Στο μεταξύ το φώς της δημοσιότητας είδαν έγγραφα του υπουργείου οικονομικών που σχεδιάζουν την πώληση δημόσιας γης για την αποπληρωμή του χρέους. ‘Ηδη σε συνεργασία με το εθνικό κτηματολόγιο, ορίστικαν οικόπεδα στο βόριοδυτικό τεταρτημόριου του Σείριου μεταξυ του 7ου και του 32ου μεσημβρινού τα οποία θα προταθούν για αποκρατικοποίηση στην προσεχή συνεδρίαση της βουλής. «»
Επίσης! Καθημερινές καταγγελίες στα αστυνομικά τμήματα της Αττικής για επιθέσεις Όρκ στις γειτονιές της Αθήνας. Για σημάδια της αποκάλυψης μιλά η Ιερά Σύνοδος ενώ βουλευτές του ΛΑΟΣ δηλώνουν στα ΜΜΕ πως για τις επιθέσεις ευθύνονται οι αλλοδαποί εβραίοι και λοιπά «ρυπαρά έθνη» που ξεπήδησαν από τις τρύπες των πόλων. Μείνετε μαζί μας, το blog μας θα συνεχίσει να παρακολουθει και να σας ενημερώνει για τη υπόθεση τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

buzz it!