Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Δημοσκοπηκές ανακατατάξεις.

Τον έντονο προβληματισμό των Ελλήνων αναδεικνύει η τελευταία δημοσκόπηση της Public Peep σύμφωνα με την οποία από εννιά στους δέκα που ήταν όλα τα προηγούμενα χρόνια, πλέον μόλις ένας στους δέκα Έλληνες ζητά επίμονα να γίνει έστω και για μια μέρα πρωθυπουργός για να σώσει αυτή τη χώρα και τους πολίτες της. Παραδόξως το ακριβώς αντίθετο παρατηρείται, σύμφωνα πάντα με τη δημοσκόπηση, ως προς το επάγγελμα του εισαγγελέα αφού οκτώ στους δέκα Έλληνες θα ήθελαν να ασκήσουν αυτό το επάγγελμα έστω και για μια μέρα και χωρίς κανένα φόβο και πάθος εξαπολύουν κατηγορίες κατά πάντων και ειδικότερα κατά όλων των πολιτικών, των μεταναστών, των Εβραίων, των Τούρκων και έσχατος και μαζικά κατά των συνδικαλιστών. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει το ερώτημα του αν είστε αισιόδοξος ή απαισιόδοξος με την πορεία της οικονομίας, όπου τρεις στους τέσσερις δηλώνουν απαισιόδοξοι, ως προς το ποιος είναι ο τέταρτος μαλάκας και το τι αυτός πίνει και δεν μας δίνει που πιστεύει ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί.

Περνώντας σε άλλες ειδήσεις, όλο και πληθαίνουν οι γιούχες που ακούνε πολιτικοί μας εντός και εκτός συνόρων με τελευταίο θύμα τον κ. Θεόδωρο Πάγκαλο ο οποίος έσπευσε να κατηγορήσει Γάλλους αναρχικούς και Έλληνες "οπαδούς του ΖΥΡΙΖΑ" για την "τρομοκρατικού χαρακτήρα παρέμβαση" που έκαναν σε εκδήλωση προς τιμήν του Κ.Γαβρά, λες και η κοινή λογική σε αυτόν τον κόσμο ανήκει αποκλειστικά σε αναρχικούς και υποστηρικτές του ΖΥΡΙΖΑ και κανένας άλλος νοήμον άνθρωπος δεν θα μπορούσε να προβεί στα εν λόγω γιουχαρίσματα.

Μείνετε μαζί μας!

Νέο κίνημα "δεν πληρώνω" έχει ξεσπάσει ανά την χώρα από θαμώνες που αντιλαμβάνονται πρώην και νυν πολιτικούς των δύο μεγάλων κομμάτων να βρίσκονται στα ίδια εστιατόρια ή ταβέρνες με αυτούς. Σχεδόν σε όλα τα περιστατικά οι θαμώνες έφυγαν γιουχάροντας τα εν λόγω πρόσωπα καλώντας τους να πληρώσουν αυτοί τους λογαριασμούς τους, ενώ σε κάποιες ελάχιστες δυστυχώς περιπτώσεις τους εκσφενδόνισαν και τα επιδόρπιά τους.


(κλασικά κλεμμένο σκίτσο από τον Πέτρο Ζερβό)

Δεν υπάρχουν σχόλια: