Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Βατοπεδίου! Στο αρχείο η υπόθεση τη Δευτέρα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες (όπως πάντα), τη ερχόμενη Δευτέρα τόσο η αρμόδια επιτροπή της Βουλής όσο και η Δικαιοσύνη θα θέσουν την υπόθεση στο αρχείο αναγνωρίζοντας ότι όλα έγιναν νομότυπα και σωστά! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η επίσημη εξήγηση θα είναι ότι απλά ήταν μια παρεξήγηση, ενώ οι πηγές μας αναφέρουν ότι στην πραγματικότητα τα πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονταν ήταν τόσα πολλά και από τα δύο μεγάλα κόμματα, που απλά αποφάσισαν να τα παρατήσουν και να κουκουλώσουν την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση θα ζητήσει συγνώμη από τη μονή Βατοπεδίου και τον ηγούμενο Εφραίμ, θα κηρύξει τη λίμνη Βιστωνίδα δημόσια ιδιοκτησία και θα αναγνωρίσει όλες τις άλλες εκτάσεις που εμπλέκονται στην υπόθεση ως κυριότητα της μονής. Μάλιστα ο πρόεδρος της δημοκρατίας μετά από εισήγηση του ίδιου του πρωθυπουργού, θα απονείμει μια σειρά από μετάλλια στον ηγούμενο Εφραίμ ο οποίος σαν σύγχρονος Ρομπέν των δασών έκλεβε από όλους και (σύμφωνα με τον ίδιο) τα έδινε στους φτωχούς.

Τέλος ο ηγούμενος μετά το κλείσιμο της υπόθεσης και μιας σειράς από συνεντεύξεις που θα ακολουθήσουν, σκοπεύει να ιδρύσει το “Vatopedi Postgraduate School of Εconomics” το οποίο θα προσφέρει μεταπτυχιακές σπουδές σε πτυχιούχους εκκλησιαστικών σχολών, ελληνικών ή ξένων. Την ίδρυση της σχολής θα ανακοινώσει επίσημα στην ομιλία την οποία θα δώσει, σε ένα μήνα περίπου, σε εκδήλωση που οργανώνει ο όμιλος ελληνικών τραπεζών, στην οποία είναι ήδη καλεσμένος σαν κεντρικός ομιλητής και το θέμα της εκδήλωσης είναι “Πετυχημένα μακροοικονομικά μοντέλα, αυξήσεις των εσόδων και των αποθεματικών σε καιρούς δύσκολους και κατά πόσο ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”.

Μείνετε μαζί μας, έπονται και άλλες αποκαλύψεις! Άγιο σκέφτεται να ανακηρύξει η εκκλησιά της Ελλάδος τον Χριστόδουλο!(ιδού το επίμαχο της Βιστωνίδας κάγκελο... και τα δύο για την ακρίβεια)
buzz it!

2 σχόλια:

antidrasi+sex είπε...

Είμαι σίγουρος ότι κάπως έτσι θα γίνει... απλώς, όχι αυτή τη Δευτέρα!

Orestis είπε...

Εγώ φοβάμαι ότι μπορεί να έχει ήδη γίνει...