Νέες προεκτάσεις στο σκάνδαλο της VW.


Μεγάλη αποκάλυψη του μπλογκ μας! (ναι υπάρχουμε ακόμη)
Στη σκιά του σκανδάλου για τις μετρήσεις των ρύπων αυτοκινήτων και κινητήρων της VW, σας φέρνουμε άλλη μια μεγάλη αποκάλυψη! Σύμφωνα με πηγές μας στη Γερμανία, το σκάνδαλο με την απόκρυψη και το μασκάρεμα των αυτοκινήτων και χαρακτηριστικών τους, πάει πολύ πίσω και ήδη από τη δεκαετία του '50 η vw χρησιμοποιούσε ένα παρόμοιο λογισμικό, αν και πρωτόγονο για τα δεδομένα της εποχής μας, με ένα ειδικό κιβώτιο γεμάτο λυχνίες και τρανζίστορ, καλά κρυμμένο στο εσωτερικό του αγαπημένου σε όλους μας σκαθαριού.


Το λογισμικό αυτό ήταν προγραμματισμένο να κρύβει το φασιστικό παρελθόν του αυτοκινήτου το οποίο ήταν προϊόν και καμάρι της ναζιστικής βιομηχανίας της Γερμανίας ώστε να συνεχιστούν οι πωλήσεις του και μετά το τέλος του πολέμου ακόμα και εκτός δυτικής Γερμανίας.

Εδώ ο Αδόλφος Χίτλερ σε τρυφερές στιγμές με το πνευματικό του παιδί.

Το λογισμικό πέτυχε μέσα σε ελάχιστα χρόνια να κάνει το αυτοκίνητο αυτό να μοιάζει με μια τεράστια κατσαρίδα με ρόδες το επονομαζόμενο και κατσαριδάκι, κάτι που θεωρήθηκε μεγάλη επιτυχία από τους εμπνευστές του πρότζεκτ αφού και μια τεράστια τετράτροχη κατσαρίδα είναι σαφώς πιο συμπαθητική από ένα φασίστα. Μάλιστα με την εξέλιξη της τεχνολογίας και των υπολογιστών μπόρεσαν με απντέιτς να την αναβαθμίσουν από κατσαρίδα σε σκαθάρι όπως και έμεινε γνωστό μέχρι της μέρες μας κάτι που κράτησε το εν λόγω αυτοκίνητο στην παραγωγή μέχρι και το 2003 κάνοντάς το ένα από τα μακροβιότερα στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Μείνετε μαζί μας! Υπερσύγχρονο λογισμικό σε τσιπάκι νέας σειράς προφυλακτικών μεγαλώνει κατά 10 με 20% το πέος σας!

buzz it!