Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Πρετεντέρης: καταδικάζουμε τη λογική απ' όπου κι αν προέρχεται.

Τα τελευταία του χαρτιά παίζει το πολιτικό κατεστημένο της χώρας βάζοντας τα δημοσιογραφικά του σάβανα, μετά το ξέπλυμα των φασιστοειδών, να συνεχίσουν με το ξέπλυμα της κυβερνητικής βίας και την προπαγάνδα των δύο άκρων.
Σε μια πρωτοφανή απόπειρα βιασμού της λογικής, η κυβέρνηση και οι υποτακτικοί της προσπαθούν να παρουσιάσουν το άσπρο μαύρο, τον άνεργο τρομοκράτη και τον τραπεζίτη παρθένα Μαρία.
Προσοχή γιατί η Χρυσή Αυγή είναι στη φυλακή αλλά η ελληνική ακροδεξιά όχι. Η ελληνική ακροδεξιά κυβερνά, αφήνει κόσμο να πεθαίνει στο άθλιο σύστημα υγείας της, πνίγει και ακρωτηριάζει μετανάστες στα σύνορά της, αφήνει παιδιά αμόρφωτα, ξεπουλά τον παραγωγικό πλούτο της χώρας, καταστρέφει το περιβάλλον, οδηγεί κόσμο στην ανεργία, την ανέχεια και την εξαθλίωση, χτυπά και τραμπουκιζει σε δρόμους και συγκεντρώσεις, η ελληνική ακροδεξιά ψηφίζει ναι σε όλα.
Όχι, δεν καταδικάζουμε τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται, δεν καταδικάζουμε τη βία του θύματος που βρίσκεται σε νόμιμη άμυνα, δεν καταδικάζουμε τη βία του αδύναμου απέναντι στην απληστία και την εκμετάλλευση, καταδικάζουμε τη βία απέναντι στη λογική.



Δεν υπάρχουν σχόλια: