Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Στην τελική ευθεία...

 Στην τελική ευθεία οι προεκλογικές προετοιμασίες των κομμάτων.
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν απεγνωσμένα να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες, με αμφίβολα έως τώρα αποτελέσματα, την ώρα που σύσσωμο το πολιτικό ζωικό βασίλειο, από τα κουνάβια της αριστεράς, τα βατράχια του κέντρου και τα φίδια της δεξιάς, ενώνουν τις δυνάμεις τους.
Αντίθετα, σε χαλαρούς ρυθμούς, επέλεξε να επισκεφθεί εχθές η Αλέκα Παπαρήγα, κεντρικό κινηματογράφο των Αθηνών, για να παρακολουθήσει την ταινία "Η χιονάτη και ο κυνηγός", την οποία κατά την έξοδό της χαρακτήρισε κομουνιστικό ύμνο, ισάξιο με τα στρουμφάκια, όπου η κακιά βασίλισσα δηλαδή στην πραγματικότητα ο καπιταλισμός ηττάται τελικά από το καταπιεσμένο προλετάριο. "Θα συνεχίσουμε να περιμένουμε το λαό κυνηγό μας ακόμα και αν πάρει αιώνες", απάντησε σε δημοσιογράφους όταν τη ρώτησαν για πολλοστή φορά για την περίπτωση συνεργασίας με την υπόλοιπη αριστερά, αρνούμενη να απαντήσει σε περαιτέρω ερωτήσεις όταν ρωτήθηκε αν ζηλεύει για το φλερτ του λαϊκού παλικαριού με το ΣΥΡΙΖΑ.
Πανικός επικρατεί στα κομματικά γραφεία της ΝΔ, καθώς βλέπουν τα νούμερά τους στάσιμα παρά τη λάσπη και την προπαγάνδα που έχουν εξαπολύσει τις τελευταίες εβδομάδες, τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ οδεύει ακάθεκτος προς την αυτοδυναμία. Μάλιστα τέτοια είναι η απόγνωση των ανθρώπων της Νέας Δικτατορίας που ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Γιάννης Γκεμπελάκης λέγεται ότι εχθές και κάτω από άκρα μυστικότητα πραγματοποίησε σκοτεινές τελετές αναζητώντας βοήθεια στο υπερπέραν, ενώ ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς είναι ήδη σε σκληρές διαπραγματεύσεις με το διάβολο προκειμένου με αντάλλαγμα την ψυχή του, να κερδίσει την πρωθυπουργία, κάτι όμως που θεωρούν σχεδόν αδύνατο όσοι γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις σχέσεις του Μητσοτακέικου με τον κάτω κόσμο.

Γκεμπελάκης: Πρόεδρε θα τον πιούμε
Σαμαράς: Ναι, σε όλα...

Στο ΠΑΣΟΚ τώρα παρατηρείται μια αδικαιολόγητη ηρεμία και χαλαρότητα, καθώς ουδείς φαίνεται να ενδιαφέρεται για τον εκλογικό αγώνα και μάλιστα κορυφαία στελέχη, όπως ο κύριος Ραγκούσης και ο κύριος Λοβέρδος εμφανίστηκαν πρόσχαροι στους διαδρόμους της Ιπποκράτους καπνίζοντας μαριχουάνα, προετοιμαζόμενοι όπως δήλωσαν να καλύψουν, αμέσως μετά τις εκλογές, το αντιπολιτευτικό κενό που απ' ότι φαίνεται θα αφήσει πίσω του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Τέλος δεν μπορούμε να παραλείψουμε να αναφερθούμε και στα υπόλοιπα κόμματα αλλά θα το κάνουμε, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η ανεξήγητη περίπτωση του Νίκου Χανιά την οποία η ομάδα των X-files του μπλογκ μας ακόμα ερευνά για το αν πρόκειται για θύμα εκβιασμού, αν χρηματίστηκε, αν τρελάθηκε, αν δαιμονίστηκε ή αν απλά του γαμιέται ότι έχει και δεν έχει.

Μείνετε μαζί μας, ακολουθούν τεχνολογικές και πολιτικές αναλύσεις!
Δείτε αποκλειστικά στο μπλογκ μας  τη νέα μεγάλη έρευνα που επιβεβαιώνει και εξηγεί γιατί η συντριπτική πλειοψηφία  των χρηστών τάμπλετ προτιμά το κωλοδάχτυλο κατά τη χρήση τους και τη μεγάλη έρευνα σχετικά με τις αυτοκτονίες και την κρίση με γενικό τίτλο "Καλός ψηφοφόρος είναι ο ζωντανός ψηφοφόρος".

μόνο ο Μάριο θα μας σώσει (άσχετο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: