Νόημα Αρτέμης…


Βαθύτατα συντετριμμένη  για άλλη μια φορά η Ελληνική κυβέρνηση μετά την ψήφιση και των τελευταίων φορολογικών μέτρων. Με δάκρυα στα μάτια οι βουλευτές ψήφιζαν ένας, ένας και με σπαραγμούς και αναφιλητά ο πρόεδρος της βουλής μετρούσε τους ψήφους καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Βαθύτατα συγκινημένη όλη η τραπεζική ελίτ της χώρας με πολλούς από τους τραπεζίτες να δηλώνουν ότι θα δωρίσουν μέρος των μπόνους τους για την ψυχολογική υποστήριξη των βουλευτών της κυβέρνησης. 
"Η κυβέρνηση είναι ένα ράκος", δήλωσε αμέσως μετά την ψηφοφορία ο Ευάγγελος Βενιζέλος, "μετά βίας με κρατούν τα πόδια μου να φύγω όρθιος από την αίθουσα", συμπλήρωσε και απομακρύνθηκε περπατώντας με εμφανή δυσκολία, αρνούμενος να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις κατηγορίες περί κυβερνητικού φιάσκου που προκαλεί χάος στη χώρα, αγνοεί τις διεθνής συνθήκες, επιμένει σε οικονομικές αστοχίες και το λιγότερο αντιφατικές επιλογές, ερωτήσεις που και να απαντούσε δεν θα έπαιζε κανένα από τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ εκτός από το δικό μας.
Ενδεικτικά πρώτοι εμείς σας παρουσιάζουμε ένα ακριβές ψυχογράφημα που αναπαριστά με μεγάλη ακρίβεια αυτό που συμβαίνει τους τελευταίους μήνες στο εσωτερικό της ελληνικής, υπό ξένης διεύθυνσης, κυβέρνησης:


Μείνετε μαζί μας! Έξαλλος ο βιομηχανικός κόσμος της χώρας, ο οποίος παρά το ότι φυγάδεψε τεράστια κεφάλαια στο εξωτερικό και μετακίνησε εκτός της χώρας πλήθος βιομηχανικών και εμπορικών δραστηριοτήτων εξαναγκάζεται ακόμα, όπως καταγγέλλει, να πληρώνει πολύτιμα ψίχουλα που διαφορετικά θα μπορούσε να διαθέσει σε αγαθοεργίες και φιλανθρωπίες από τις οποίες θα κέρδιζε ακόμα μεγαλύτερες φοροαπαλλαγές.

buzz it!