Οι σημαντικότερες ειδήσεις σε υπότιτλους.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις σε υπότιτλους.

Νέα σήμανση θα επιβληθεί στις τηλεοπτικές εκπομπές προκειμένου να σημαίνονται και ανάλογα με την ποιότητα του περιεχομένου τους. Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου τύπου, οι βαθμίδες αξιολόγησης θα είναι οι εξής τρεις: αστέρι για τις εξαίρετες εκπομπές που ωφελούν πολιτιστικά τους τηλεθεατές, μία σταγόνα για αυτές που ούτε ωφελούν, ούτε βλάπτουν και ένας σκουπιδοντενεκές για αυτές που βλάπτουν ή και προσβάλουν τη νοημοσύνη των τηλεθεατών. Μεγάλες κόντρες έχουν ήδη ξεσπάσει για το ποια θα είναι τα μέλη της επιτροπής του Ε.Σ.Ρ. που θα κάνει την αξιολόγηση και για τα κριτήρια που θα αξιολογηθούν τα δελτία ειδήσεων, ενώ ανάστατοι είναι οι και καναλάρχες όλων των καναλιών, οι οποίοι πιέζουν να μπουν στην επιτροπή άτομα όπως η Τατιάνα Στεφανίου ώστε να εκπροσωπούνται και τα σκουπίδια δίκαια, στην επιτροπή αυτή.


Μείνετε μαζί μας!

Ακολουθεί η παρουσίαση του βιβλίου "1000 και ένας τρόποι να εκμεταλλευτείτε τον ανθρώπινο πόνο" από το διάσημο συγγραφέα Δημήτρη Μπάρκο, γνωστό για τα εξίσου πετυχημένα βιβλία του "1000 και ένας τρόποι να εκμεταλλευτείτε την ανθρώπινη βλακεία", "1000 και ένας λόγοι που οι γκέι γράφουν καλύτερα στο γυαλί" και ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας mparkos.tv "εδώ, τον παίζουμε αλλιώς".


Επιστρέφουμε μετά τις διαφημίσεις...
Πίσω στη χώρα μας τώρα, σε ΔΕΚΟ μετατρέπεται η ΕΛ.ΑΣ. με την επωνυμία Δ.Ε.Α.Τ. (Δημόσια Επιχείρηση Ασφάλειας και Τάξης) σε μια προσπάθεια να βρεθεί φόρμουλα ώστε να μειωθεί το προσωπικό της, που έτσι και αλλιώς έχει αποδειχθεί ανίκανο και βάρβαρο απέναντι στους πολίτες και να μοιραστούν αρμοδιότητές της σε ιδιωτικές επιχειρήσεις ώστε να μειωθεί το λειτουργικός της κόστος, ενώ επιβάλλεται και διμηνιαίος λογαριασμός παροχής υπηρεσιών προς όλους τους πολίτες με εκπτώσεις στα τιμολόγια όσων έχουν πέσει θύματα κλοπών ή ληστειών και για συγκεκριμένες χρονικές περιόδους απαλλαγής.


Μείνετε μαζί μας!

Μεγάλη φυτεία κουτόχορτου ανακαλύφθηκε στην Πύλη Τρικάλων. Τρεις δράστες - καλλιεργητές της παράνομης φυτεία που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τροφοδοτούσε με κουτόχορτο, ένα άκρως επικίνδυνο προϊόν, σχεδόν ολόκληρη την επικράτεια, συνελήφθησαν και όπως αποκαλύφθηκε είναι σεσημασμένοι κλεφτοκοτάδες και μέλη της χρυσής αυγής, ενώ ο ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου μέρους των εκτάσεων και γνωστός πρωταθλητής στις τοπικές ομάδες κτηνοβασίας, Γεώργιος Καρατζαφύρερ, ακόμα αναζητείται.

Άντε και καλή χρονιά...

buzz it!