socialistas - Έλληνες στην πράξη

Θέσεις

Καλώς ήλθατε στους socialistas. Μια ομάδα που θέλει να δράσει για την Eλλάδα!

Θεωρούμε την υπεράσπιση της προσβασιμότητας
των ξένων πολυεθνικών στον ελληνικό χώρο στρατηγικό στόχο. Ελεύθερες απολύσεις, ελεύθερα επαγγέλματα, ελεύθερα μισθολόγια, ελεύθερη πρόσβαση ακόμα και σε προστατευόμενες περιοχές, ελεύθερο fast tracking.

Πιστεύουμε στη δύναμη της μικρής κλίμακας.
Δυστυχώς δεν θα είμαστε εμείς που θα κάνουμε τη χώρα ένα ξέφραγο αμπέλι διεθνών και εγχώριων κεφαλαίων ή θα την απαλλάξουμε από το συνδικαλισμό. Πριν φτάσουμε εκεί, υπάρχουν εκατομμύρια μικρά, σπουδαία πράγματα που μπορούμε να σας βάλουμε να κάνετε ώστε να μας διευκολύνετε αυτή την πορεία.


Οι δράσεις και οι καμπάνιες των socialistas δεν θα είναι «μια κι έξω».
Θα υπάρχουν μέτρα επαναλαμβανόμενο και μνημονιακού χαρακτήρα με στόχο την εδραίωση μόνιμων αρνητικών αποτελεσμάτων που θα εξασφαλίσουν την απόγνωση και εξαθλίωσή σας.


Επικαλούμαστε τη νομιμότητα.
Ένα μεγάλο μέρος των προβλημάτων της καθημερινότητας της Ελλάδας προέρχονται από τη μη εφαρμογή των νόμων που ήδη έχουμε. Υποσχόμαστε να λύσουμε για πάντα το πρόβλημα αυτό καταργώντας τους νόμους που συστηματικά δεν εφαρμόζονται και απελευθερώνοντας το πεδίο δράσης όλων αυτών που παρανομούσαν μέχρι τώρα παραβιάζοντας, συστηματική ή μη, εργατικά δικαίωμα, με στόχο τον απόλυτο πλέον σεβασμό της νομιμότητας που θα έχει απομείνει.


Έχουμε μανία με την καθαρότητα.
Η πολιτική δείχνει βρόμικη για ένα εκατομμύριο λόγους. Οι ευθύνες όμως είναι των ψηφοφόρων μας. Ο συμβιβασμός τους με πρακτικές που κατ’ εξακολούθηση τους κάνουν να μετανιώνουν για την ψήφο τους είναι άγνωστο γράμμα για τους socialistas. Πηγαίνετε σε ένα ψυχολόγο να το συζητήσετε, δεν μας αφορά.


Είμαστε δίπλα στους τουρίστες.
Ο τουρισμός είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας και η φιλοδοξία μας είναι να έχουμε μερίδιο σε μια πιο φιλική, πιο εξυπηρετική και πιο χαμογελαστή για τον τουρίστα χώρα, γι' αυτό θα παλέψουμε μέχρι τελικής πτώσης να μείνει η Ακρόπολη ανοικτή ακόμα και αν αυτό σημαίνει να δουλεύουν σε αυτή συμβασιούχοι που μπορεί να είναι ακόμα και για χρόνια απλήρωτοι, αλυσοδεμένοι στα μάρμαρα του Παρθενώνα.


Αγαπάμε τα μέσα μεταφοράς και το εμπόριο.
Ονειρευόμαστε το άνοιγμα των λιμανιών και των αεροδρομίων μας σε ξένους επενδυτές και φροντίζουμε για την ασφάλεια των οδηγών προσθέτοντας συνεχώς νέα διόδια που ρίχνουν το μέσο όρο της ταχύτητας με την οποία κινούνται τα οχήματα στις εθνικές οδούς.


Δεν νοσταλγούμε.
Τις εποχές που το ρεύμα, το νερό, το τηλέφωνο, η υγεία, η εκπαίδευση, τα ασφαλιστικά ταμεία, τα τρένα, τα απορρίμματα, οι αποχετεύσεις, τα λιμάνια, η ανακύκλωση και άλλα πολλά ήταν σε κρατικά χέρια γιατί ποτέ δεν βρίσκαμε κανένα νόημα στη διαχείρισή τους από το κράτος, χάναμε το ενδιαφέρον μας και χωρίς να το θέλουμε δημιουργούνταν τεράστια ελλείμματα στον κρατικό προϋπολογισμό. Είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να αποτινάξουμε το βάρος όλων αυτών από τις πλάτες του κράτους παρά το προσωπικό μας κόστος σε μείωση των βυσματικών θέσεων που παλαιότερα μπορούσαμε να προσφέρουμε. Αναδεικνύουμε, τον εποπτικό ρόλο του κράτους σε αυτά που μέχρι πρότινος κατείχε αλλά μέχρι εκεί. Το «σήμερα» είναι το μόνο που είχαμε εχθές.


Συγκεντρώνουμε χρήματα για καλό σκοπό.
Όταν δεν περιμένουμε τα πάντα από τους βιομηχάνους θα εκπλαγούμε ευχάριστα όταν συνειδητοποιήσουμε πόσα πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν αν κινητοποιήσουμε πολίτες και ιδιωτικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με απανωτές έκτακτες φορολογίες, ανάποδες φορολογικές κλίμακες, μερικές χιλιάδες έμμεσους φόρους και ακόμα περισσότερους άμεσους. Οι οικειοθελείς αυτές χορηγίες υπέρ της χώρας είναι ένα αναξιοποίητο πεδίο δράσης που είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορεί να μας τροφοδοτεί συνεχώς με νέα ενέργεια και χρήμα.


Αναγνωρίζουμε τις θετικές πλευρές της χώρας μας.
Και κάνουμε ότι μπορούμε για να τις καταστρέψουμε και αυτές. Οι καλοί socialistas δεν είναι επαγγελματίες γκρινιάρηδες για να μην βλέπουν πόσα καλά έχει να δώσει αυτή η χώρα. Απλά θέλουμε να τα πάρουμε όλα. Και να είμαστε δίπλα σε όλες τις προσπάθειες που θα κάνουν την χώρα μας ακόμα πιο πρόσφορη για ασύστολες επενδύσεις, από τις απλές υπερπολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες μέχρι τους πλέον σύγχρονους σκουπιδότοπους.


Έχουμε πίστη.
Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τη χώρα και ξέρουμε ότι έχουμε μαζί μας και την αστυνομία. Αν δεν μπορέσουμε εμείς, θα μπορέσει αυτή. Αλλά ξέρουμε καλά ότι κάθε νίκη, όσο μικροσκοπική κι αν δείχνει για εμάς, και όσο πιο άθλια κάνει τη δική σας ζωή, εμάς και τους φίλους μας, θα μας κάνει πιο δυνατούς. Επειδή πέσαμε πολύ χαμηλά αποδεχόμενοι να σας κυβερνήσουμε υποσχόμαστε να ξανά σταθούμε στα πόδια μας επάνω στις πλάτες σας καθώς είναι ένα ταξίδι που δεν θέλουμε να χάσουμε με τίποτα!(οποιαδήποτε ομοιότητα γεγονότων, καταστάσεων, ιδεών ή και πράξεων με το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι τελείως συμπτωματική)

πηγή (κλεψιάς και διαστρέβλωσης) atenistas, solup

buzz it!