Μεγάλο πρόβλημα στην παγκόσμια αγορά η ελληνική ανάκαμψη!(?)

Μεγάλο πρόβλημα προέκυψε ξαφνικά στην παγκόσμια χρηματοπιστωτική αγορά εξαιτίας της ανάκαμψης των ελληνικών δεικτών σε συνδυασμό με την αύξηση του πληθωρισμού, την περιορισμένη πτώση της ανάπτυξης και τις ακόμα πιο περιορισμένης μείωσης του ΑΕΠ. Κρυφές εφεδρείες φαίνεται ότι είχε η ελληνική οικονομία αφού παρά τις προβλέψεις και τα σενάρια, όχι μόνο απομακρύνεται από την χρεοκοπία αλλά το κάνει και με πολύ μικρές απώλειες τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην κατανάλωση. Η μέχρι τώρα φοροδιαφυγή, οι μίζες, τα φακελάκια, κ.τ.λ. και τα κεφάλαια που είχαν αυτά συσσωρεύσει φαίνεται να έχουν πολύ πιο άμεσα αντανακλαστικά και πολύ πιο άμεσες αντιδράσεις συγκρατώντας την επιβράδυνση της ελληνικής οικονομίας με ένα πολύ περίεργο και μυστήριο τρόπο. Το φαινόμενο σπεύδουν να μελετήσουν οικονομολόγοι απ' όλα τα μεγάλα πανεπιστήμια αφού πολλοί είναι αυτοί που τραβούν τα μαλλιά τους ή σκίζουν τα πτυχία τους μπροστά στο ελληνικό παράδοξο, της ελληνικής παραοικονομίας. Ενδεικτικό της λαμόγιας των ελληνικών επιχειρήσεων και η ευρηματικότητα πολλών εταιριών που μπροστά στην απειλή της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας καταφέρνουν να καθυστερούν πληρωμές επιδομάτων και δώρων των εργαζομένων τους επενδύοντας τα χρήματα αυτά η απλά αποκομίζοντας τόκους, να απολύουν προληπτικά και να περικόπτουν μισθούς ενώ ακόμα παρουσιάζουν κέρδη!

"Το μέγεθος της απατεωνιάς των Ελλήνων είναι τόσο μεγάλο που ανατρέπει όλες τις οικονομικές θεωρίες" δηλώνει ο Άγγλος οικονομολόγος Alfred Gaylord, και συμπληρώνει. "Ακόμα και οι δείκτες της ανεργίας παρόλο που αυξάνονται με μικρούς αλλά σταθερούς ρυθμούς, δείχνουν να μην επηρεάζουν καθόλου τους υπόλοιπους δείκτες αφού οι Έλληνες έτσι και αλλιώς μέχρι τα 35 τους ζουν με τους γονείς τους. Το παράδοξο αποτέλεσμα είναι όσο πιο πολλές επιχειρήσεις κλείνουν τόσο πιο πολλές καφετέριες να ανοίγουν! Και προσθέτει κλείνοντας ότι η ομάδα που πλήττεται περισσότερο από την κρίση είναι οι αλλοδαποί που δεν βρίσκουν πια εύκολα αφεντικά να τους εκμεταλλεύονται με αποτέλεσμα πολλοί να αναγκάζονται να επιστρέψουν στις πατρίδες τους ή να φύγουν για άλλες χώρες, χαροποιώντας ιδιαίτερα τον κατά γενική άρνηση ξενοφοβικό και ομοφοβικό ελληνικό λαό.

Μείνετε μαζί μας! Μεγάλο φορτίο φορμαλδεΰδης ανακαλύφθηκε στον Πόρο ενδεικτικό των μεγάλων παράνομων εισαγωγών των τελευταίων μηνών που πρώτοι εμείς, δεν είχαμε καταγγείλει. Ποια η σχέση της φορμόλης με τις συντάξεις και γιατί έχουν αυξηθεί κατακόρυφα το τελευταίο διάστημα οι παραγγελίες καταψυκτών.

Μείνετε μαζί μας!


Έλληνες ζόμπι συνταξιούχοι σε πρόσφατη διαδήλωση έξω από το υπουργείο οικονομικών.

buzz it!