Η μεγάλη εκκένωση.

Συγκλονισμένος ο ελληνικός πολιτικός κόσμος από τις αποκαλύψεις το Τάσου Μαντέλη! Ποικίλες οι αντιδράσεις πολιτικών κυρίως από τα δύο μεγάλα κόμματα καθώς από τα σύννεφα έχουν πέσει πολλοί από τις αποκαλύψεις του κυρίου Μαντέλη για τις παθητικές και ενεργητικές σεξουαλικές επαφές του με ξένες πολυεθνικές.

Εμβρόντητοι και απογοητευμένοι δηλώνουν πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ νυν και πρώην, και ειδικά πολιτικά στελέχη της περιόδου της πρωθυπουργίας του κυρίου Σημίτη καθώς άλλοι από αυτούς νόμιζαν ότι ήταν οι μόνοι που τα έπαιρναν έχοντας μια προνομιακή σχέση με διάφορες εταιρίες, άλλοι γιατί κατάλαβαν ότι άλλα στελέχη έπαιρναν πιο μεγάλες μίζες απ' ότι έπαιρναν αυτοί και κάποιοι ελάχιστοι ανίδεοι που προφανώς από τύχη έπεσαν στην πολιτική απλά από το γεγονός ότι κάποιοι συνάδελφοί τους τα έπαιρναν.

Αηδιασμένα και τα πολιτικά στελέχη της ΝΔ που πιστά στο πατρίς θρησκεία οικογένεια δηλώνουν ευθαρσώς ότι τουλάχιστον οι δικές τους διαπλοκές ήταν περισσότερο οικογενειακού και θρησκευτικού χαρακτήρα.

Μείνετε μαζί μας! Μιξοπαρθένες αποκάλεσε ο κύριος Μαντέλης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, τους πολιτικούς που παρευρίσκονταν στην εξέτασή του, οι οποίοι όταν άρχισε να κάνει τις αποκαλύψεις έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας οργής και έκπληξης για αυτά που άκουγαν! Από τα σύννεφα έχει πέσει σύμφωνα με δελτίο τύπου και ο κύριος Σημίτης που δεν μπορεί να πιστέψει τις αποκαλύψεις που γίνονται για τα σκάνδαλα επί πρωθυπουργία του παρά τις εκατοντάδες φήμες που κυκλοφορούσαν ευρέως σε ΜΜΕ και μη και αφορούσαν λαμόγια που είχε στον περίγυρό του την εποχή εκείνη.Καλώς ήλθατε στην τυραννία του αποκλεισμού από τα κέντρα λήψης αποφάσεων.
Καλώς ήλθατε στην τυραννία του ελέγχου των Μ.Μ.Ε.
Καλώς ήλθατε στην τυραννία των Μ.Μ.Ε.
Καλώς ήλθατε στην τυραννία των "ανεύθυνων" πολιτικών.
Καλώς ήλθατε στην τυραννία της μη ουσιαστικής διάκρισης των εξουσιών.
Καλώς ήλθατε στην τυραννία των διορισμένων δικαστών.
Καλώς ήλθατε στην τυραννία της μίζας, του ρουσφετιού και των βυσμάτων.
Καλημέρα, αλλά για πόσο; Σύντομα θα πέσουμε πάλι για ύπνο...


Tyrant, you'll be damned by your power
and the blood you've split
You will die by the sword

The violence
We Suffer
Why you live for?
The walls of creation have been destroyed
You may raise your rifle to the sun
but you have not won
No, you have not won

Bastard, you won't be forgiven
and no, we won't lay down
Tyrant, you're the plague of existence
Tyrant, you're the king of the damned

The battles of this fashioned war
Ain't what we've been fighting for
Tyrant, you know your time has come
As soldiers emptied
Their rounds into your side
Tyrant, you know your time has come
As soldiers marched on ...
your empty skin

buzz it!