Επιχείρηση πόλη-κράτος

Μια πρωτοφανής υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ώρες, καθώς η αστυνομία έκανε έφοδο σε πάνω από δεκαεπτά πόλεις της επαρχίας, ανακαλύπτοντας γιάφκες μιας μέχρι τώρα άγνωστης οργάνωσης με την επωνυμία «Αποκέντρωση». 

Στόχος της εν λόγω οργάνωσης φέρεται πως ήταν δε, η ανατροπή του πολιτεύματος της χώρας και η μεταβολή του στο σύστημα της πόλης-κράτους κατά το πρότυπο της αρχαίας Ελλάδας. Σύμφωνα από έγκυρες πληροφορίες των γνωστών-άγνωστων ρουφιάνων, μέλη της «Αποκέντρωσης» ήταν μερίδα τέως και ενενεργεία δημάρχων και νομαρχών, τα ονόματα των οποίων δεν δημοσιεύτηκαν Η επιχείρηση που σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν μια ημέρα πριν από τις βουλευτικές εκλογές προέβλεπε την κατάληψη των εκλογικών κέντρων από μονάδες της δημοτικής αστυνομίας απορριμματοφόρα του δήμου, κοινώς σκουπιδιάρικα και της πυροσβεστικής Παράλληλα τα δημοτικά και νομαρχιακά συμβούλια θανακοίνωναν την «διακήρυξη της ανεξαρτησίας των πόλεων» και θα καλούσαν τον πρόεδρο της δημοκρατίας και τον ΟΗΕ να δώσουν την συγκατάθεσή τους, σύμφωνα με το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού και της αυτοδιάθεσης των λαών. Ο συντονισμός του όλου σχεδίου γινόταν μέσω internet με msn, facebook και skype όπου οι εμπλεκόμενοι διέθεταν λογαριασμούς χρηστών.  

Η υπόθεση όμως βγήκε στο φως της δημοσιότητας καθώς νομάρχης μέλος της οργάνωσης με όνομα χρήστη mikriloulou_xbrt43 έθεσε την ερώτηση σε δήμαρχο μέλος με την επωνυμία kokkinoskoufitsos77, ποιος θα κατέχει τον ρόλο του ανώτατου άρχοντα στο καινούργιο status quo. Την ερώτηση αυτήν ακολούθησαν έντονοι διαπληκτισμοί μεταξύ δημάρχων και νομαρχών, με τους μεν να υποστηρίζουν πως η πόλη είναι ο πυρήνας του νέου συστήματος και κατά συνέπεια αυτοί δικαιούνται το ανώτερο αξίωμα, τους δε ναντιτάσσουν πως αποτελεί μόνο το «κύτταρο ενός οργανισμού». 

Οι λεκτικοί διαξιφισμοί δεν άργησαν να δώσουν την θέση τους σε «καρεκλίες», λακτίσματα και λοιπές πολεμικές τέχνες, μέχρις ότου οι γείτονες θορυβημένοι από την αναταραχή αποφάσισαν να καλέσουν την αστυνομία. Τα περιπολικά που έφτασαν εγκαίρως μετά το έβδομο τηλεφώνημα στην περιοχή, έμειναν άναυδοι μπροστά στο πρωτοφανές αυτό θέαμα και προχώρησαν σε συλλήψεις των εμπλεκόμενων προσώπων

Μείνετε συντονισμένοι στο blog μας καθώς εντός ολίγων ωρών θα σας αποκαλύψουμε τα πρώτα ονόματα. Ακόμα θα σας αποκαλύψουμε το δράμα συνδρομητή του ΟΤΕ που του δόθηκε εκ παραδρομής το 141 ως αριθμός τηλεφώνου. Ο ίδιος δηλώνει αγανακτισμένα πως δεν γνωρίζει τι ώρα θα είναι στον επόμενο τόνο.


buzz it!