Χρυσά αυγά...

Πρόωρο τέλος είχε μυστικό σχέδιο της Χρυσής Αυγής το οποίο σύμφωνα με έρευνές μας χρηματοδοτήθηκε μεταξύ άλλων από το ΛΑΟΣ και την Εκκλησία της Ελλάδος. Το σοκαριστικό σχέδιο προέβλεπε σενάρια εθνοφυλετικού καθαρισμού του Ελλαδικού χώρου από άτομα μη καθαρά Ελληνικής καταγωγής, δηλαδή καθαρά Ελλήνων με καθαρές φυλετικές και γονιδιακές ρίζες.

Το σχέδιο προέβλεπε το δια της βίας και μέσω εξορίας, εκπατρισμού και φυσικής εξόντωσης, “καθαρισμό” του Ελλαδικού χώρου από “μη ελληνικά στοιχεία” και τη δημιουργία κλινικών αναπαραγωγής στα πρότυπα των αντίστοιχων κλινικών της ναζιστικής Γερμανίας, προκειμένου να ανακάμψει αριθμητικά ο πληθυσμός της χώρας, αφού αναπόφευκτα μετά τη σκούπα θα μειωνόταν σε αρκετά μεγάλο ποσοστό.

Ενώ όμως όλα πήγαιναν ρολόι και ο σχεδιασμός και η πρόοδος των μελετών προχωρούσε με γοργούς ρυθμούς, όλα ανατράπηκαν όταν άρχισαν να καταφθάνουν τα πρώτα αποτελέσματα των στατιστικών μελετών για την “φυλετική κατάσταση της χώρας”. Σύμφωνα με τις γενετικές και εθνολογικές μελέτες, βγάζοντας, βλάχους, καραγκούνηδες, αρβανίτες και κατοίκους σλαβικής, βουλγαρικής, τουρκικής, πομακικής, αλβανικής, φραγκικής και ενετικής προέλευσης καθώς και όλους τους μετανάστες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας και ανάγοντας τα αποτελέσματα στο σύνολο του πληθυσμού, οι Έλληνες που θα απέμεναν υπολογίζονταν στον οικτρό αριθμό των 15.362 καθαρών γενετικά Ελλήνων, από τους οποίους οι 7.346 άνω των 60 ετών, κάνοντας πρακτικά αδύνατη την εφαρμογή του σχεδίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, απογοητευμένα τα μέλη της Χρυσής Αυγής και μπροστά στον κίνδυνο διάσπασης της οργάνωσης αφού ήδη κάποια μέλη είχαν αρχίσει να στρέφονται εχθρικά εναντίων άλλων των οποίων τα επίθετα τελείωναν σε -λης και – έζος, εγκατέλειψαν το σχέδιο, έκοψαν τις επαφές με το ΛΑΟΣ του Καρά-τζαφέρη και έκαναν αίτηση στο Δήμο Αθηναίων για παροχή υπηρεσιών καθαριότητας σε πάρκα και πλατείες, προκειμένου να καλύψουν μέρος των χρημάτων που έχασαν στο αποτυχημένο σχέδιο.

Μείνετε μαζί μας! Έκτακτες ειδήσεις! Αναρχικοί εκδρομείς επιτέθηκαν με πέτρες και μολότοφ σε κατοίκους του χωριού Χρυσού όταν από λάθος νόμιζαν ότι εκεί κατοικούν Χρυσαυγίτες αντί για Χρυσαϊτες και αποκλειστικές πληροφορίες για την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγκώνας, μετά από μακελειό που ξέσπασε στις έξι εχθές το απόγευμα σε γιάφκα, όταν τα μέλη της οργάνωσης επάνω σε καυγά για τις καλοκαιρινές άδειες, άρπαξαν ότι όπλο βρήκαν μπροστά τους και αλληλοεξοντώθηκαν!

(φωτογραφία κλασσικά κλεμμένη)

buzz it!

2 σχόλια:

antidrasi+sex είπε...

Σιγά μην υπάρχουν έστω και 15.362 καθαροί έλληνες. Εκτός να μετράμε και το γονιδίωμα των ελληνικών αιγοπροβάτων μέσα, οπότε πάσο.

Orestis είπε...

Σχέδιο βήτα τότε. Θα πάρουν το dna από αρχαίους τάφους και θα αρχίσουν από την αρχή!
Ρίξε μια ματιά εδώ:
http://greekgenetics.blogspot.com/2008/08/500000.html

και εδώ:
http://diagoras.wordpress.com/2008/08/16/a_genetic_map_of_europe/