Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

Αίτημα του Λ.ΑΟ.Σ. για αναβίωση των πραγματικών Ολυμπιακών Αγώνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κατέφθασαν στο blog, ο Λαϊκός ΑνΟρθόδοξος Συναγερμός, κατέθεσε, προ λίγων ημερών, αίτημα στο Υπουργείο Πολιτισμού με το οποίο ζητεί να γίνει αναβίωση των πραγματικών Ολυμπιακών Αγώνων. Το Λ.ΑΟ.Σ. με την επιστολή του ζητά να αναβιώσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες όπως ακριβώς ήταν στην αρχαιότητα, με τα ίδια αθλήματα, στις ίδιες εγκαταστάσεις, οι οποίες θα πρέπει να αναστηλωθούν πλήρως και με τη συμμετοχή μόνο Ελλήνων αθλητών. Πας μη Έλληνας θα αποκλείεται από τους αγώνες ως βάρβαρος, ενώ δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι απανταχού ανά τον κόσμο Έλληνες οι οποίοι θα περνούν πρώτα από ειδικό τεστ Ελληνικότητας dna. Χορηγοί θα δικαιούνται να μπουν μόνο Ελληνικές επιχειρήσεις, με Έλληνες ιδιοκτήτες, όχι μετοχοποιημένες και συγκεκριμένα μόνο αυτές που παράγουν Ελληνικά προϊόντα, ενώ δικαίωμα κάλυψης των αγώνων θα έχει μόνο η Ε.Ρ.Τ.
Την κίνηση αυτή επικροτεί και ο γνωστός τηλεσκουπηδοπωλητής Δ. Λυκόπουλος, ο οποίος σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι οι αγώνες αυτοί θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και ανταγωνισμό αφού σε αυτούς θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές από το σύνολο των 250.000.000 Ελλήνων που κατοικούν στον πλανήτη, ενώ αναμένει να καταρριφθούν και πολλά από τα ρεκόρ των βαρβάρων που ως γνωστών υστερούν έναντι των Ελλήνων, τόσο νοητικά όσο και σωματικά.
Περιμένουμε με αγωνία την απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού αφού ήδη μεγάλος αριθμός ατόμων έχει δηλώσει συμμετοχή, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός Δ. Βεργλής, ο οποίος όμως απείλησε ανοικτά ότι αν δεν επιτραπεί η είσοδος στους αγώνες και στις γυναίκες (ειδικά σε αυτούς που θα τρέχει γυμνός), θα αναγκαστεί να τους μποϊκοτάρει.





2 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Εδω ο κοσμος χανεται και αυτους τους εχει φαει η μαλακια...

Unknown είπε...

Δεν είναι μόνο 250εκ. οι Έλληνες.Είναι περισσότεροι,αν συμπεριλάβουμε και αυτούς που είναι στον Σείριο και στον υπερδιαγαλαξιακό στόλο της Ανδρομέδας...ε ρε ξύλο που θέλουμε!!!!Δε μας φτάνουν τα προβλήματα στην υγεία,εκπαίδευση και ανεργία...θέλουμε να είμαστε και φυλή αρείων!