Απόπειρα αυτοκτονίας από τον Πρωθυπουργού της Ελλάδος!

Πρώτοι δημοσιεύουμε την συγκλονιστική πληροφορία που μόλις μας έφτασε! Και ο πρωθυπουργός της Ελλάδος κύριος Κωνσταντίνος Καραμανλής αποπειράθηκε σήμερα το πρωί να αυτοκτονήσει!!! Οι πληροφορίες μιλούν για απόπειρα που έγινε στην πρωθυπουργική κατοικία. Σύμφωνα πάντα με τις πηγές μας ο κ. Καραμανλής βρέθηκε πεσμένος στην κουζίνα σε λιπόθυμη κατάσταση από την σύζυγο του, αλλά χάρης τις ιατρικές τις γνώσης αυτή αμέσως κατάλαβε το πρόβλημα και με τεχνικό εμετό (το γνωστό “δάκτυλο”) κατάφερε να τον συνεφέρει. Ο πρωθυπουργός όπως ανακάλυψε η μαγείρισσα που κατέφθασε αργότερα, αρχικά κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες παστίτσιου που είχε περισσέψει από την προηγούμενη μέρα, στη συνέχεια γέμισε μερικά ταρτάκια αφού αφαίρεσε μέρος της γέμισής τους, με σκόνη σόδας και αμέσως κατανάλωσε ποσότητα γνωστού ανθρακούχου αναψυκτικού, με σκοπό να δώσει με αυτόν τον τραγικό τρόπο ένα τέλος στη ζωή του. Αρχικά έγινε προσπάθεια το γεγονός αυτό να κουκουλωθεί, τα δίδυμα τέκνα του πρωθυπουργικού ζεύγους όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό με αποτέλεσμα η είδηση να διαρρεύσει από την κουβερνάντα. Οι λόγοι για την απελπισμένη αυτή πράξη του πρωθυπουργού δεν έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστοί, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τύπου, ως συνήθως, απλά δεν έκανε δηλώσεις. Σύμφωνα με κάποιες εκδοχές όμως, πιθανά αίτια είναι εκβιασμοί που έγιναν και προς το πρόσωπό του με βίντεο που τον έδειχναν σε άσεμνες πράξεις και στάσεις ακόμα και με υπουργούς της κυβέρνησής του. Άλλες εκδοχές όμως, που διαρρέουν από το κυβερνητικό περιβάλλον, μιλούν για απόγνωση και δυστυχία που ένιωθε τον τελευταίο καιρό από τα συνεχιζόμενα κρούσματα διαφθοράς στην κυβέρνησή του, ενώ κάποιες άλλες ακόμα πιο απίθανες, για την περίπτωση να ήταν κρυφά emo. Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε αγανακτισμένος και απογοητευμένος από τις συνεχιζόμενες αποτυχημένες απόπειρες αυτοκτονίας και παρακάλεσε όσοι σκοπεύουν να προβούν σε ανάλογες ενέργειες και ειδικά όσοι σχετίζονται με το κυβερνών κόμμα, να φροντίσουν να ενημερωθούν πρώτα για τους ποιο αποτελεσματικούς τρόπους αυτοχειρίας, πριν οδηγήσουν την κυβέρνησή τους σε άλλη μια αποτυχία.

buzz it!

4 σχόλια:

Γιωργης είπε...

Αυτο δεν ειναι τιποτε.
Τον περασμενο Σεπτεμβρη πρωην Ελληνας πρωθυπουργος (ο χειροτερος απ το 1821). Τη τελευταια στιγμη σωθηκε απ΄τη κυρια του αφου ειχε φαει χαλασμενο κινεζικο

Ντίνος είπε...

Πολύ καλό χαχαχα

ΤΓΑ είπε...

Μου φαίνεται απίστευτο.
Τον κακομοίρη τον bodyguard λυπάμαι. Σίγουρα τον απέλυσαν.
Που το έχεις δηλώσει το blog και έχεις τόσες επισκέψεις???

Orestis είπε...

Σιγά τις επισκέψεις, δύο την ημέρα είναι περίπου. Το έχω δηλώσει στα greekbloggers.com και rss.blogz.gr το οποίο όμως τώρα που προσπάθησα να μπω δεν λειτουργούσε.