Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Η θεωρία των κουλών άκρων και άλλες ειδήσεις.

Σοκ προκάλεσε στην κυβέρνησή η εισβολή των απεργών των ναυπηγείων Σκαραμαγκά στο προαύλιο του υπουργείου εθνικής μίζας λούφας και παραλλαγής, εχθές το πρωί, καθώς έντρομοι συνειδητοποίησαν ότι είχαν ξεχάσει τελείως την ύπαρξή τους με αποτέλεσμα να τρέχουν να τους μαζέψουν με τις κλούβες πριν προλάβουν να κάνουν μεγαλύτερο κακό στο ίματζ της κυβέρνησης. Χαρακτηριστική ήταν η αμηχανία των κυβερνώντων για το περιστατικό, αφού μην έχοντας άλλα επιχειρήματα, άρχισαν πάλι τις θεωρίες περί άκρων δεξιάς και αριστεράς που συμπίπτουν λες και χτυπάνε παλαμάκια.
Σοκ επίσης προκάλεσε και στα κανάλια που μετέδιδαν πλάνα την ώρα του περιστατικού, το γεγονός πως δεν πρόλαβαν να στρέψουν τις κάμερες τους αλλού, με αποτέλεσμά, άθελά τους, να δείξουν πλάνα αστυνομικής βίας προκαλώντας την οργή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, του Σίμου Περδίκογλου, ενώ αρκετοί σχολιαστές, επάνω στον πανικό τους, άρχισαν να περιγράφουν το πώς οι διαδηλωτές έτρεχαν με τα κεφάλια κατά πάνω στα γκλοπ των αστυνομικών παρά την αντίθεση της εικόνας που μετέδιδαν.


Σε άλλα νέα, με γοργούς ρυθμούς προχωρά το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, χωρίς όμως να στερούνται οι ιδιώτες επενδυτές την απαραίτητη φροντίδα, αγάπη και στοργή της κυβέρνησης αφού σε όλες τις περιπτώσεις πωλείται το υγιές κομμάτι των επιχειρήσεων ή περιουσιακών στοιχείων, απαλλαγμένων από παλιά χρέη ή μαύρες τρύπες τις οποίες επιμελώς φροντίζει να καλύψει η κυβέρνηση με χρήματα των φορολογουμένων.
Τέλος στα επιστημονικά νέα της ημέρας, μεγάλη έκπληξη έχει προκαλέσει στους επιστήμονες η εμφάνιση αδέσποτων ξυρισμένων αρχιδιών, ιδιαίτερα στο κέντρο της Αθήνας , αλλά και σε άλλες πόλης της χώρας. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα αρχίδια αυτά είναι πολύ επικίνδυνα ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες και ειδικά για τους πιο σκουρόχρωμους ή βαθιά μαυρισμένους ανθρώπους και αν κρίνουμε από τις περιγραφές και τις ιστορικές αναφορές από την περίοδο του μεσοπολέμου, οπότε κι εμφανίστηκαν μαζικά και οργανωμένα για πρώτη φορά στην Ευρώπη, όσο πιο γρήγορα τα ξεπαστρέψουμε, τόσο πιο γρήγορα θα ηρεμήσουμε. Προς το παρόν η μόνη επιβεβαιωμένη μέθοδος απώθησης, όπου τα πετύχετε, είναι το φτύσιμο, το κράξιμο ή ακόμα καλύτερα και τα δύο μαζί.  Ακολουθεί χαρακτηριστικό δείγμα εισβολής αδέσποτων αρχιδιών, του υπό είδους χρυσά αυγά, σε σούπερ μάρκετ. Το είδος αυτό δυστυχώς ακόμα δεν είναι υπό εξαφάνιση, αλλά ποτέ δεν είναι αργά.



Μείνετε μαζί μας ακολουθεί το πολιτικό μαγκαζίνο "Μίλα μου βρώμικα" με τον Αιμίλιο Πλιάτσικο. Θέματα της αποψινής εκπομπής είναι, η επικείμενη διάλυση του ΠΑΣΟΚ, ο λάκκος με τα κωλοδάκτυλα που ετοιμάζει η αριστερά για τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα, ο κίνδυνος να στραβώσει κάτι και να πέσει η ίδια μέσα και η επιρροή του χασίς στη μεταμοντέρνα τέχνη και αισθητική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: