Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΣΟΚ ΚΑΙ ΠΕΟΣ (ή τι θα ευχόμουν για τις προσεχείς εκλογές)


Σοκ στην ελληνική κοινωνία με την αλλοδαπή οροθετική ιερόδουλη και τους ανυποψίαστους πελάτες της, την ίδια στιγμή που ατάραχη παρακολουθεί τις πουτάνες του πασοκ και της νδ να σπέρνουν το φόβο, τη φτώχεια και το θάνατο σε μια ολόκληρη χώρα και χωρίς να ντρέπονται μάλιστα, δείχνοντάς μας με κάθε ευκαιρία σε κανάλια και έντυπα μέσα, πόσο μαλάκες μας θεωρούν.
Την ίδια ώρα εκατοντάδες αναποφάσιστοι Έλληνες ίσως το χειρότερο είδους ψηφοφόρου,(φίλε δεν μπορεί δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές να μην έχεις αποφασίσει, κάτι δεν πάει καλά μαζί σου, τι περιμένεις, ποιος θα σου πετάξει το καλύτερο τυράκι την τελευταία στιγμή;) κρατάνε στα χέρια τους το μέλλον της χώρας και ίσως του ευρώ ή ακόμα και της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σε άλλα νέα το ΚΚΕ συνεχίζει ακάθεκτο την προεκλογική του αυτοϊκανοποίηση και ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να προχωρά μόνος εναντίων όλων, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει ποιο είναι το πλαν μπι σε περίπτωση που αποκτήσει αυτοδυναμία αλλά οι δανειστές μας,  μας δώσουν τα παπούτσια στο χέρι.
Ακραίες φωνές φωνάζουν ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ θα μπορούσαν να συνεργαστούν συμφωνώντας από πριν, σε περίπτωση που περάσει ο τσαμπουκάς στην τρόικα να ακολουθήσουν την πολιτική του πρώτου και σε περίπτωση που δεν περάσει, του δεύτερου, αλλά αυτές μπορούν πάντα να πάνε να γαμηθούν.
Μείνετε μαζί μας ακολουθεί πολιτικό εκλογικό θρίλερ, περιπέτειας, βίας, νοθείας, αγωνίας και εκλογικής ανίας!
Περάστε κόσμε! Απ' όλα έχουμε! Πρώην αρσιβαρίστες, περιφερόμενους οννεδίτες (καλά δεν έχουν βαρεθεί να ακούνε τις ομιλίες του Σαμαρά ξανά και ξανά;) ηθοποιούς επαγγελματίες και μη, τραγουδιστές, δημοσιογράφους, τον Κύρτσο, τον Καρατζαφύρερ (αυτός και το κόμμα του είναι τσίρκο από μόνα τους) κουβάδες ή στεγανά ή τενεκέδες (βλέπε ΚΚΚ - Καμένο, Κατσέλη, Κουβέλη), τρομαχτικούς "λαθρο"μετανάστες σε κλουβιά "φιλοξενίας", υγειονομικές βόμβες έτοιμες να σκάσουν λίγο πριν τις εκλογές και Λοβέρδους πυροτεχνουργούς, πασόκους και νεοδημοκράτες να κατηγορούν όλους τους άλλους για την άνοδο των χρυσαυγιτών (που και οι ίδιοι στο παρελθόν είχαν ευνοήσει) και που ενεργούν ακόμα πιο ακροδεξιά απ' ότι συνήθως για να κάμψουν την άνοδο αυτή, πρώην υπουργούς στη φυλακή να απειλούν ανοιχτά για αυτά που ξέρουν αλλά κανένα αυτί να μην ιδρώνει, παπάδες που ευλογούν ναζιστές, στημένα γκάλοπ και άλλα πολλά! Περάστε κόσμε!

Kamasutra euro munten sex euro's 243
Ιδού το νέο νόμισμα της χώρας μετά τις εκλογές της 6/5/2012!

Δεν υπάρχουν σχόλια: