Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ζήτω η Νέα Αποικιοκρατία!


Από το γραφείο Τύπου της Νέας Αποικιοκρατίας, για την Εργατική Πρωταπριλιά Πρωτομαγιά, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Πριν δύο χρόνια, η Εργατική Πρωτομαγιά έβρισκε τη χώρα μας στα πρόθυρα οικονομικής αντικαπιταλιστικής ανατροπής, την κοινωνία μπροστά στον κίνδυνο ανάδειξης μιας αριστερής, σχεδόν κομουνιστικής κυβέρνησης και τους χρυσαυγίτες ακόμη φίλους μας.
Η φετινή Πρωτομαγιά μετά τις τεράστιες θυσίες του φτωχότερου 99% του Ελληνικού λαού, βρίσκει τη χώρα στο δρόμο για την ανάληψη των δεικτών ανεργίας πάνω από το 30%.
Η οικονομία αρχίζει να στέκεται στέρεα στις πλάτες των εργαζομένων ενώ αυτοί παλεύουν να σταθούν στα τέσσερα και η ελπίδα να ξαναγαμιέται. Όλες οι προσπάθειές μας είναι τώρα στην δραχμοφοβία και τη δημιουργία νέων θέσεων ανεργίας. Όλη η έγνοια μας είναι στους υπεράριθμούς εργαζόμενους και τους οικονομικά επιφανέστερους φίλους μας. Όλη η έγνοια μας είναι να δώσουμε πίσω τη χαρά στο λαό να αναζητά ξεχασμένες αξίες όπως το οκτάωρο και τα εργασιακά δικαιώματα, που τόσο νόημα έδιναν στη ζωή του. Η αντίστροφη μέτρηση να τον πιείτε έχει, ήδη, αρχίσει.
Ενωμένοι και αποφασισμένοι αστυνομία, δικαστικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και τραπεζίτες μπορούμε να τους καταφέρουμε.
Ζήτω η Νέα Αποικιοκρατία!».

 (εικόνα κλασικά κλεμμένη)