Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους του ΠΑΣΟΚ

Όταν το σύστημα μας καταδιώκει, όταν τα συμφέροντα διαπλέκονται σαν τον μίτο της Αριαδνης, όταν το κράτος - παρακράτος τρώει τα τέκνα του, εμείς θα υψώσουμε τα ντεσιμπέλ της φωνής μας δηλώνωντας. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΜΑΚΗ ΨΩΜΙΑΔΗ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Νέα κρίση στο Κουδουνιστάν.


Νέα απόπειρα συμφιλίωσης στο Κουδουνιστάν, λίγο έλειψε να προκαλέσει απανωτά διπλωματικά και μεθοριακά επεισόδια μεταξύ χωρών και σε ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή, όταν από λάθος και μετά από σφοδρή χιονοθύελλα, οι ηγέτες των δύο αντιμαχόμενων πλευρών βρέθηκαν στο ίδιο καταφύγιο, σε οροσειρά 200 χλμ. δυτικά της ανατολικής πρωτεύουσας και 200 χλμ. ανατολικά της δυτικής πρωτεύουσας της διαιρεμένης από χρόνια χώρας. Οι δύο άντρες αρχικά δεν αποκάλυψαν την ταυτότητά τους μιας και δεν ήταν σίγουροι, εξαιτίας της κακοκαιρίας, σε πιο μέρος της χώρας είχαν καταφύγει και αφού πέρασαν αρκετή ώρα με χαλαρή διάθεση, με φαγητό και κρασί από τους ντόπιους που έτυχε να βρίσκονται εκείνη τη στιγμή στο καταφύγιο, περιμένοντας να κοπάσει η καταιγίδα για να αναχωρήσουν, τελικά αποκάλυψαν την ιδιότητά τους αποστομώνοντας ο ένας τον άλλο. Τις πρώτες στιγμές αμηχανίας διαδέχθηκαν, αγκαλιές φιλιά και κλάμματα αφού σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δύο αρχηγοί είχαν εν τω μεταξύ ανακαλύψει ότι ήταν και μακρινά ξαδέρφια.
Μετά την αναχώρησή τους από το καταφύγιο ακολούθησαν δύο πολύ συγκινητικές ομιλίες προς τους λαούς τους οι οποίες λίγο έλειψαν να προκαλέσουν κατάπαυση του πυρός η οποία απετράπη κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή με την επέμβαση ντόπιων στρατηγών και εκατέρωθεν ξένων φίλιων δυνάμεων.

Μείνετε μαζί μας! Πρώτοι εμείς σας αποκαλύπτουμε την πρόθεση του διάσημου τραγουδιστή των U2 και μεγάλου ανθρωπιστή Bono να αλλάξει το όνομά του σε Bono Christ.