Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Άνω κάτω το προπατζίδικο της Κατεχάκη!

Άνω κάτω έχει γίνει το επιτελείο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σύμφωνα με έγκυρο αυριανό δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Πρώτο Φλέμα" το οποίο πρώτοι εμείς καθόλα νόμιμα υποκλέψαμε.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, πυρ και μανία έγινε ο υπουργός Προ.Πο. λίγο μετά τις πρώτες συλλήψεις που ταρακούνησαν συθέμελα την παράγκα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όπως αποκαλύπτεται οι εντολές από το Μαξίμου ήταν ρητές και απαιτούσαν να πραγματοποιηθούν οι συλλήψεις των εμπλεκομένων και οι σχετικές ανακοινώσεις μία ημέρα πριν την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου στη βουλή. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές οι άντρες της αστυνομίας αναγκάστηκαν με δική τους πρωτοβουλία να κινηθούν, όταν κατάλαβαν ότι ο Αχιλλέας Μπέος είχε καταλάβει ότι τον παρακολουθούσαν και ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για το εξωτερικό. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας είχαν δει λίγες μέρες νωρίτερα τον Μάκη Ψωμιάδη να πετά για τις ΗΠΑ και δεν άντεχαν να ξαναδούν τους κόπους μηνών να πηγαίνουν χαμένοι μία δεύτερη φορά, περιμένοντας τις εντολές των ανωτέρων τους.

Χαρακτηριστική θα είναι η περιγραφή του άρθρου για την έκρηξη του υπουργού ο οποίος έσπασε ότι βρέθηκε επάνω στο γραφείο του, έφτυσε και χαστούκισε ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και δεν ηρέμισε παρά μόνο μετά τις διαβεβαιώσεις του επιτελείου του ότι υπάρχει και η εφεδρεία του Παλαιοκώστα την οποία είχε κρατήσει η ΕΛ.ΑΣ. για ώρα ανάγκης και ότι μπορούσε άμεσα να στηθεί και να εκτελεστεί μία επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψή του μία ή δύο ημέρες πριν την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου.

Μείνετε μαζί μας! Τραγικό θάνατο παραλίγο να βρει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Γεώργιος Παπανδρέου σε καραμπόλα σε διάδρομο της βουλής των Ελλήνων, όταν από απροσεξία διερχόμενου από την αντίθετη κατεύθυνση πεζού που βγήκε στο αντίθετο ρεύμα του διαδρόμου, ο προπορευόμενος Θεόδωρος Πάγκαλος αναγκάστηκε να φρενάρει απότομα, με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός που ακολουθούσε να πέσει με φόρα επάνω του και επάνω σε αυτόν να πέσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος ήταν τρίτος στη σειρά και επίσης δεν πρόλαβε να φρενάρει. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός ως εκ θαύματος γλίτωσε μόνο με ελαφρές εκδορές παρά το ότι χρειάστηκε η επέμβαση τρίτων για να απεγκλωβιστεί από το στομάχι του Ευάγγελου Βενιζέλου μέσα στο οποίο είχε σφηνώσει. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αιτία του παρ' ολίγου δυστυχήματος ήταν η μη τήρηση των αποστάσεων μεταξύ των πεζών.



Επίσης, διαβάστε πρώτα στο μπλογκ μας ποια ήταν η πρώτη δήλωση του Αχιλλέα Μπέου σε δημοσιογράφους μετά τη σύλληψή του!!!

"Μαζί τα φάγαμε..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: