Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Το γερμανικό σχέδιο για την επιμήκυνση του ελληνικού πέους

Το γερμανικό σχέδιο για την επιμήκυνση του ελληνικού πέους μπορεί να αναγκάσει τις χώρες της Ευρωζώνης να διαθέσουν επιπλέον 100 δις. ευρώ για την ψυχολογική και ιατροφαρμακευτική στήριξη του ελληνικού πολιτικού συστήματος, σύμφωνα με έγγραφο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο οποίο αναφέρεται δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το έγγραφο, το οποίο διανεμήθηκε στους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης, προειδοποιεί πως το επιπλέον ποσό μπορεί να χρειασθεί για την χειρουργική επέμβαση των Ελλήνων πολιτικών, καθώς αποδεικνύονται για ακόμη μια φορά κατώτεροι των περιστάσεων, μικροτσούτσουνοι, αρχίδια πολιτικοί χωρίς αρχίδια.

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης εξετάζουν τρεις εναλλακτικές επιλογές σε περίπτωση που δεν υπάρξει συναίνεση μεταξύ των Κρατών Μελών για τη χορήγηση της οικονομικής βοήθειας, σύμφωνα με το έγγραφο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η πρώτη αφορά τη χειρουργική επιμήκυνση του ελληνικού πέους, της οποίας τα έξοδα θα καλυφθούν αποκλειστικά από τον ελληνικό λαό με ακόμα μεγαλύτερη μείωση των κρατικών δαπανών και ακόμα περισσότερες φορολογικές εισφορές των πολιτών, κάτι το οποίο θα οδηγήσει και σε ακόμα μεγαλύτερη οικονομική ύφεση.

Η δεύτερη επιλογή αφορά τον πλήρη και μόνιμο ευνουχισμό του ελληνικού πέους, κάτι το οποίο σημαίνει αποκλειστική οικονομική διακυβέρνηση από ευρωπέους επιτρόπους, δηλαδή η είσπραξη και διαχείριση όλων των εσόδων και οικονομικών του κράτους καθώς η άσκηση οικονομικής πολιτικής θα γίνεται από ξένους, άρα ακόμα μεγαλύτερη απώλεια εθνικής κυριαρχίας

Και η τρίτη επιλογή, αφορά μία εθελοντική θυσία από όλους τους Έλληνες, στο βωμό των μικροτσούτσουνων πολιτικών τους, όπου όλοι μαζί ενωμένοι και μονοιασμένοι θα πρέπει μέσα από σκληρή εθελοντική λιτότητα όχι μόνο να πείσουν τους εαυτούς τους ότι δεν την έχουν μικρή, αλλά προκειμένου να ανακτήσουν την χαμένη τους αυτοπεποίθηση και να ξαναδούν τον εαυτό τους "μεγάλο", θα πρέπει στο τέλος να αποδείξουν ότι είναι ικανοί και να αυτοπιπώνονται.

Εδώ να σημειώσουμε ότι η τρίτη και τελευταία επιλογή είναι σχεδόν ίδια με την πρώτη, μόνο που είναι πρακτικά αδύνατη, καθώς ως γνωστόν πιο εύκολο είναι να αυτοπιποθεί κάποιος, παρά να μονιάσουν οι Έλληνες.

Σε κάθε περίπτωση οι Γερμανοί, αν και θέλουν να βοηθήσουν όπως είδαμε και από τις προηγούμενες επιλογές, φροντίζουν η οποιαδήποτε επιμήκυνση συμβεί να μην υπάρχει περίπτωση να ξεπεράσει το μέγεθος του δικού τους πέους, εξασφαλίζοντας ότι οι τράπεζές τους, τα ασφαλιστικά τους ταμεία, και οι επιχειρήσεις τους θα συνεχίζουν απρόσκοπτα να γαμάνε τους Έλληνες και άλλους ευρωπέους φορολογούμενους.



Δεν υπάρχουν σχόλια: