Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Το wikileaks προκαλεί παγκόσμια αγανάκτηση!


Παγκόσμια αγανάκτηση προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις του wikileaks σύμφωνα με τις οποίες ολόκληρος ο ψυχρός πόλεμος ήταν μια καλοστημένη απάτη από τις Η.Π.Α. τη Σοβιετική Ένωση και τη Μ. Βρετανία.

Σύμφωνα με τα τελευταία "καλώδια" οι Η.Π.Α. και Μ. Βρετανία λίγο μετά το τέλος του Β' Παγκόσμιου Πολέμου και αφού κατέληξαν στο ότι τους ήταν αδύνατο να επιτεθούν στη Σοβιετική Ένωση, κυρίως λόγο των απωλειών που είχε υποστεί η πρώτη και των καταστροφών που είχε υποστεί δεύτερη, αποφάσισαν να έρθουν σε επαφή μαζί της, αποφασίζοντας τελικά να ξεκινήσουν αυτό που αργότερα έγινε γνωστό σαν ψυχρός πόλεμος. Σύμφωνα με το σχέδιο, οι Η.Π.Α. θα έδιναν λίγο χρόνο στην Σοβιετική Ένωση ώστε να ολοκληρώσει τις έρευνές της στην πυρηνική τεχνολογία, τις οποίες είχε ήδη ξεκινήσει και στη συνέχεια και οι δύο χώρες θα προχωρούσαν σε μια σειρά διεθνών προκλήσεων με τη Μεγάλη Βρετανία λόγω πολιτικής και οικονομικής αποδυνάμωσής της να ακολουθεί κατά πόδας τις Η.Π.Α. Σκοπός ήταν, πέρα από το μοίρασμα του κόσμου σε σφαίρες επιρροής, να καλλιεργηθεί ένα διαρκές κύμα τρόμου στους πολίτες των δύο υπερδυνάμεων αλλά και στους πολίτες των χωρών που θα ήλεγχε η κάθε μία, προκειμένου να καταστεί πολύ εύκολος ο έλεγχος των μαζών. Για να το πετύχουν αυτό αποφάσισαν να επιδοθούν σε μια κούρσα πολεμικών εξοπλισμών με αποκορύφωμα τα πυρηνικά τους προγράμματα με τα οποία θα ασκούσαν και τη μεγαλύτερη πίεση στον κόσμο, ενώ δευτερεύοντες δραστηριότητες όπως η κούρσα του διαστήματος θα βοηθούσαν τους σκοπούς της συνεργασίας.

Σύμφωνα με τα "καλώδια" όλα δούλευαν πολύ καλά, με τεχνικές κρίσεις και ψεύτικες απειλές μέχρι και τη δεκαετία του '80. Τότε τα μηνύματα άρχισαν να γίνονται δυσοίωνα καθώς η οικονομία της Σοβιετικής Ένωσης και παρόλες τις υπόγειες προσπάθειες της Μ. Βρετανίας και των Ή.Π.Α. να ενισχύσουν κάτω από το τραπέζι τους υποτιθέμενους εχθρούς τους, άρχισε να καταρρέει, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό ελέγχου.

Καμία μέχρι τώρα αντίδραση από τις κυβέρνησης Η.Π.Α. και Ρωσίας.

Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου διαδηλώνει αυτή την ώρα σε Ουάσιγκτον και Μόσχα!

Μείνετέ μαζί μας!

Νέες αποκαλύψεις για το πώς Μ. Βρετανία, Η.Π.Α. και Ρωσία στράφηκαν στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας για να καλύψουν το κενό του ψυχρού πολέμου!



Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

socialistas - Έλληνες στην πράξη

Θέσεις

Καλώς ήλθατε στους socialistas. Μια ομάδα που θέλει να δράσει για την Eλλάδα!

Θεωρούμε την υπεράσπιση της προσβασιμότητας
των ξένων πολυεθνικών στον ελληνικό χώρο στρατηγικό στόχο. Ελεύθερες απολύσεις, ελεύθερα επαγγέλματα, ελεύθερα μισθολόγια, ελεύθερη πρόσβαση ακόμα και σε προστατευόμενες περιοχές, ελεύθερο fast tracking.

Πιστεύουμε στη δύναμη της μικρής κλίμακας.
Δυστυχώς δεν θα είμαστε εμείς που θα κάνουμε τη χώρα ένα ξέφραγο αμπέλι διεθνών και εγχώριων κεφαλαίων ή θα την απαλλάξουμε από το συνδικαλισμό. Πριν φτάσουμε εκεί, υπάρχουν εκατομμύρια μικρά, σπουδαία πράγματα που μπορούμε να σας βάλουμε να κάνετε ώστε να μας διευκολύνετε αυτή την πορεία.


Οι δράσεις και οι καμπάνιες των socialistas δεν θα είναι «μια κι έξω».
Θα υπάρχουν μέτρα επαναλαμβανόμενο και μνημονιακού χαρακτήρα με στόχο την εδραίωση μόνιμων αρνητικών αποτελεσμάτων που θα εξασφαλίσουν την απόγνωση και εξαθλίωσή σας.


Επικαλούμαστε τη νομιμότητα.
Ένα μεγάλο μέρος των προβλημάτων της καθημερινότητας της Ελλάδας προέρχονται από τη μη εφαρμογή των νόμων που ήδη έχουμε. Υποσχόμαστε να λύσουμε για πάντα το πρόβλημα αυτό καταργώντας τους νόμους που συστηματικά δεν εφαρμόζονται και απελευθερώνοντας το πεδίο δράσης όλων αυτών που παρανομούσαν μέχρι τώρα παραβιάζοντας, συστηματική ή μη, εργατικά δικαίωμα, με στόχο τον απόλυτο πλέον σεβασμό της νομιμότητας που θα έχει απομείνει.


Έχουμε μανία με την καθαρότητα.
Η πολιτική δείχνει βρόμικη για ένα εκατομμύριο λόγους. Οι ευθύνες όμως είναι των ψηφοφόρων μας. Ο συμβιβασμός τους με πρακτικές που κατ’ εξακολούθηση τους κάνουν να μετανιώνουν για την ψήφο τους είναι άγνωστο γράμμα για τους socialistas. Πηγαίνετε σε ένα ψυχολόγο να το συζητήσετε, δεν μας αφορά.


Είμαστε δίπλα στους τουρίστες.
Ο τουρισμός είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας και η φιλοδοξία μας είναι να έχουμε μερίδιο σε μια πιο φιλική, πιο εξυπηρετική και πιο χαμογελαστή για τον τουρίστα χώρα, γι' αυτό θα παλέψουμε μέχρι τελικής πτώσης να μείνει η Ακρόπολη ανοικτή ακόμα και αν αυτό σημαίνει να δουλεύουν σε αυτή συμβασιούχοι που μπορεί να είναι ακόμα και για χρόνια απλήρωτοι, αλυσοδεμένοι στα μάρμαρα του Παρθενώνα.


Αγαπάμε τα μέσα μεταφοράς και το εμπόριο.
Ονειρευόμαστε το άνοιγμα των λιμανιών και των αεροδρομίων μας σε ξένους επενδυτές και φροντίζουμε για την ασφάλεια των οδηγών προσθέτοντας συνεχώς νέα διόδια που ρίχνουν το μέσο όρο της ταχύτητας με την οποία κινούνται τα οχήματα στις εθνικές οδούς.


Δεν νοσταλγούμε.
Τις εποχές που το ρεύμα, το νερό, το τηλέφωνο, η υγεία, η εκπαίδευση, τα ασφαλιστικά ταμεία, τα τρένα, τα απορρίμματα, οι αποχετεύσεις, τα λιμάνια, η ανακύκλωση και άλλα πολλά ήταν σε κρατικά χέρια γιατί ποτέ δεν βρίσκαμε κανένα νόημα στη διαχείρισή τους από το κράτος, χάναμε το ενδιαφέρον μας και χωρίς να το θέλουμε δημιουργούνταν τεράστια ελλείμματα στον κρατικό προϋπολογισμό. Είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να αποτινάξουμε το βάρος όλων αυτών από τις πλάτες του κράτους παρά το προσωπικό μας κόστος σε μείωση των βυσματικών θέσεων που παλαιότερα μπορούσαμε να προσφέρουμε. Αναδεικνύουμε, τον εποπτικό ρόλο του κράτους σε αυτά που μέχρι πρότινος κατείχε αλλά μέχρι εκεί. Το «σήμερα» είναι το μόνο που είχαμε εχθές.


Συγκεντρώνουμε χρήματα για καλό σκοπό.
Όταν δεν περιμένουμε τα πάντα από τους βιομηχάνους θα εκπλαγούμε ευχάριστα όταν συνειδητοποιήσουμε πόσα πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν αν κινητοποιήσουμε πολίτες και ιδιωτικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με απανωτές έκτακτες φορολογίες, ανάποδες φορολογικές κλίμακες, μερικές χιλιάδες έμμεσους φόρους και ακόμα περισσότερους άμεσους. Οι οικειοθελείς αυτές χορηγίες υπέρ της χώρας είναι ένα αναξιοποίητο πεδίο δράσης που είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορεί να μας τροφοδοτεί συνεχώς με νέα ενέργεια και χρήμα.


Αναγνωρίζουμε τις θετικές πλευρές της χώρας μας.
Και κάνουμε ότι μπορούμε για να τις καταστρέψουμε και αυτές. Οι καλοί socialistas δεν είναι επαγγελματίες γκρινιάρηδες για να μην βλέπουν πόσα καλά έχει να δώσει αυτή η χώρα. Απλά θέλουμε να τα πάρουμε όλα. Και να είμαστε δίπλα σε όλες τις προσπάθειες που θα κάνουν την χώρα μας ακόμα πιο πρόσφορη για ασύστολες επενδύσεις, από τις απλές υπερπολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες μέχρι τους πλέον σύγχρονους σκουπιδότοπους.


Έχουμε πίστη.
Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τη χώρα και ξέρουμε ότι έχουμε μαζί μας και την αστυνομία. Αν δεν μπορέσουμε εμείς, θα μπορέσει αυτή. Αλλά ξέρουμε καλά ότι κάθε νίκη, όσο μικροσκοπική κι αν δείχνει για εμάς, και όσο πιο άθλια κάνει τη δική σας ζωή, εμάς και τους φίλους μας, θα μας κάνει πιο δυνατούς. Επειδή πέσαμε πολύ χαμηλά αποδεχόμενοι να σας κυβερνήσουμε υποσχόμαστε να ξανά σταθούμε στα πόδια μας επάνω στις πλάτες σας καθώς είναι ένα ταξίδι που δεν θέλουμε να χάσουμε με τίποτα!



(οποιαδήποτε ομοιότητα γεγονότων, καταστάσεων, ιδεών ή και πράξεων με το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι τελείως συμπτωματική)

πηγή (κλεψιάς και διαστρέβλωσης) atenistas, solup

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Πανικός στο ραδιοφωνικό σταθμό "στο Κόκκινο"!

Πανικός προκλήθηκε σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό στο κόκκινο, όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης του αστυνόμου Θανάση Κοκκαλάκη το στούντιο και στη συνέχεια το κτήριο του σταθμού, τυλίχτηκε σε ένα μεγάλο σύννεφο αερίου γέλιου! Το αποτέλεσμα ήταν μέσα σε λίγα λεπτά όλοι οι εργαζόμενοι στο σταθμό να έχουν πλαντάξει στα γέλια και να χτυπιούνται, κλαίγοντας στα πατώματα. Ένας τεχνικός χτύπησε το κεφάλι του σε γραφείο την ώρα που χτυπιόνταν από τα γέλια στο πάτωμα και ένας άλλος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος, ενώ τουλάχιστον οκτώ υπάλληλοι κατουρήθηκαν επάνω τους, δύο χέστηκαν από τα γέλια και αρκετοί έχασαν τις αισθήσεις τους.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι πρώτοι καπνοί φάνηκαν όταν ο κύριος Κοκκαλάκης δήλωσε ότι «…εμείς σεβόμαστε τη νεολαία…» και ότι «…και τα ΜΑΤ είναι νεολαία που σε καμιά περίπτωση δεν έχουν αυταρχικά ένστικτα…», ενώ όταν ο εν λόγω αστυνόμος δήλωνε για την ημέρα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ότι «…είναι ημέρα που και εμείς τιμούμε αυτό το παιδί…» και «…εμείς δεν θέλουμε να ερχόμαστε σε πάλη σώμα με σώμα, είμαστε εκεί για να προστατεύσουμε τους ανθρώπους που θα διαδηλώσουν…» η κατάσταση στο σταθμό ήταν πλέον αφόρητη.

Παραδόξως η ατμόσφαιρα καθάρισε όταν ο κύριος Κοκκαλάκης μιλώντας για τη δολοφονία αναφέρθηκε σε αυτή λέγοντας κατά λέξη «…για τον καθ’ υπερβολή τρόπο που πέθανε…» και ειδικότερα μετά την, πολύ τολμηρή για αστυνομικό, εξομολόγησή του στην οποία χαρακτηρίζει τα όπλα που φέρουν οι αστυνομικοί σαν «το αποκορύφωμα μιας υπερβολής», ρίχνοντας σε βαθύ στοχασμό όσους είχαν μείνει στο σταθμό και είχαν ακόμα τις αισθήσεις τους.

Μείνετε μαζί μας! Κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία της κυρίας Κούλας Σουλτανίδη με τίτλο "Το αμάρτημα του ανδρός μου" στο οποίο περιγράφει τα φρικτά βασανιστήρια στα οποία την υπέβαλε ο άντρας της Τάσος τα τριάντα δύο χρόνια του γάμου τους, μέχρι και το θάνατό του. "Με έβαζε καθημερινά να πλένω τα πιάτα και να βάζω μπουγάδες, δεν με άφηνε να δουλέψω, κάναμε σεξ μόνο για δική του απόλαυση και όταν τον πήραν τα χρόνια και ούτε αρκετά χρήματα έφερνε στο σπίτι ούτε σεξ μπορούσε πια να μου κάνει είχε το θράσος να κουφαθεί ώστε να μην ακούει και τη γκρίνια μου" καταγγέλλει, μεταξύ άλλων, η κυρία Κούλα στο Βιβλίο της.



Study: Children Exposed To Pornography May Expect Sex To Be Enjoyable


Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Τα Δεκεμβριανά... νέα

- «Δίνουμε μάχη για να εξαλείψουμε το έλλειμμα διαφάνειας που υπήρχε στην χώρα μας, λόγω των προηγούμενων κυβερνήσεων» δήλωσε ο πρωθυπουργός για την παγκόσμια ημέρα κατά της διαφθοράς. Για την μεγάλη αυτή προσπάθεια, έλαβε τα εύσημα από τα μέλη της τρόικας και της ΕΕ. Όμως και η πολιτική ηγεσία έδωσε στους πολίτες τα εύσημα (μιας και δεν παίρνουν ένσημα) που έδειξαν κατανόηση για τα μέτρα που ήταν αναγκαία να παρθούν, ουτως ώστε να εξοικονομηθούν τα χρήματα που καταναλώθηκαν σε εξοπλισμούς, μίζες, ρουσφέτια και βίλες εθνοσωτήρων. Τονίζεται ακόμα πως είχαν εκφραστεί φόβοι οτι τα μέχρι τώρα εφαρμοζόμενα μέτρα θα ήταν πιθανό να δημιουργήσουν δυσφορία και αίσθημα αδικίας στο μέσο Έλληνα, μιας και θα πρέπει να στιρήξει αυτός το βάρος της κρίσης. Παρά ταύτα οι πολίτες συνεχίζουν να επιλέγουν δικομματισμό (αυτούς ξέρουμε αυτούς εμπιστευόμαστε) ή αποχή, γεγονός που αποδεικνύει την ορθότητα των μέχρι τώρα επιλογών και την αποδοχή τους από τον λαό.

Παράλληλα η κατάσταση στην οικονομία βελτιώνεται σταδιακά, μιας και το έλλημα μειώνεται μέρα με την ημέρα. Ταυτόχρονα αυξάνεται η ανεργεία μειώνεται η ανάπτυξη οι επενδύσεις και η ψαλίδα μεταξύ ολυμπιακού και παναθηναϊκού. Το πλάνο αυτό θα συνεχιστεί διαμηνύουν αμφότεροι ΔΝΤ και ΕΕ αφού «η Ελλας πρέπει να σωθεί, έστω και με το ζόρι»

- Την έβδομη θέση κατέλαβαν οι μοναχοί του αγίου όρους που εκπροσώπησαν την πατρίδα μας στο παγκόσμιο διαθρησκευτικό πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών. Στην πρώτη θέση βρέθηκαν και φέτος οι μοναχοί Σαολίν από τις βουδιστικές μονές του Θιβέτ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με προπονητή τον πατέρα Αρτέμιο και γυμναστές τους αδεφούς Ισίδωρο και Θεόκλητο πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνηση παρά την ήτα του στα προημιτέλικα από τη ομάδα των Σούφι του Ιράκ, 4-5 στα σημεία. Τα πλάνα από την αναμέτρηση αλλά και παρασκήνια, δηλώσεις πρωταγωνιστών και παραλλειπώμενα θ’ ακολουθήσουν σε αναλυτικό αφιέρωμα.

- Ακόμα. Με νέες αποκαλύψεις που θα κλονίσουν τα θεμέλια του κόσμου απειλούν τα μέλη του Wikileaks. Σας παραθέτουμε σε αποκλειστικότητα μερικές από αυτές



H τριπλή προσωπικότητα του Σούπερμαν



Ο νόθος γιός του Μπομπ του Σφουγκαράκη με τον Πάτρικ τον αστερία


Και...

Η είσοδος του Ιησού στα Ιεροσόλυμα (διαδικτυακό μπανιστήρι στο κάτωθεν link)

http://www.funnyjunk.com/funny_pictures/1333071/Epicness/