Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Το wikileaks προκαλεί παγκόσμια αγανάκτηση!


Παγκόσμια αγανάκτηση προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις του wikileaks σύμφωνα με τις οποίες ολόκληρος ο ψυχρός πόλεμος ήταν μια καλοστημένη απάτη από τις Η.Π.Α. τη Σοβιετική Ένωση και τη Μ. Βρετανία.

Σύμφωνα με τα τελευταία "καλώδια" οι Η.Π.Α. και Μ. Βρετανία λίγο μετά το τέλος του Β' Παγκόσμιου Πολέμου και αφού κατέληξαν στο ότι τους ήταν αδύνατο να επιτεθούν στη Σοβιετική Ένωση, κυρίως λόγο των απωλειών που είχε υποστεί η πρώτη και των καταστροφών που είχε υποστεί δεύτερη, αποφάσισαν να έρθουν σε επαφή μαζί της, αποφασίζοντας τελικά να ξεκινήσουν αυτό που αργότερα έγινε γνωστό σαν ψυχρός πόλεμος. Σύμφωνα με το σχέδιο, οι Η.Π.Α. θα έδιναν λίγο χρόνο στην Σοβιετική Ένωση ώστε να ολοκληρώσει τις έρευνές της στην πυρηνική τεχνολογία, τις οποίες είχε ήδη ξεκινήσει και στη συνέχεια και οι δύο χώρες θα προχωρούσαν σε μια σειρά διεθνών προκλήσεων με τη Μεγάλη Βρετανία λόγω πολιτικής και οικονομικής αποδυνάμωσής της να ακολουθεί κατά πόδας τις Η.Π.Α. Σκοπός ήταν, πέρα από το μοίρασμα του κόσμου σε σφαίρες επιρροής, να καλλιεργηθεί ένα διαρκές κύμα τρόμου στους πολίτες των δύο υπερδυνάμεων αλλά και στους πολίτες των χωρών που θα ήλεγχε η κάθε μία, προκειμένου να καταστεί πολύ εύκολος ο έλεγχος των μαζών. Για να το πετύχουν αυτό αποφάσισαν να επιδοθούν σε μια κούρσα πολεμικών εξοπλισμών με αποκορύφωμα τα πυρηνικά τους προγράμματα με τα οποία θα ασκούσαν και τη μεγαλύτερη πίεση στον κόσμο, ενώ δευτερεύοντες δραστηριότητες όπως η κούρσα του διαστήματος θα βοηθούσαν τους σκοπούς της συνεργασίας.

Σύμφωνα με τα "καλώδια" όλα δούλευαν πολύ καλά, με τεχνικές κρίσεις και ψεύτικες απειλές μέχρι και τη δεκαετία του '80. Τότε τα μηνύματα άρχισαν να γίνονται δυσοίωνα καθώς η οικονομία της Σοβιετικής Ένωσης και παρόλες τις υπόγειες προσπάθειες της Μ. Βρετανίας και των Ή.Π.Α. να ενισχύσουν κάτω από το τραπέζι τους υποτιθέμενους εχθρούς τους, άρχισε να καταρρέει, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό ελέγχου.

Καμία μέχρι τώρα αντίδραση από τις κυβέρνησης Η.Π.Α. και Ρωσίας.

Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου διαδηλώνει αυτή την ώρα σε Ουάσιγκτον και Μόσχα!

Μείνετέ μαζί μας!

Νέες αποκαλύψεις για το πώς Μ. Βρετανία, Η.Π.Α. και Ρωσία στράφηκαν στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας για να καλύψουν το κενό του ψυχρού πολέμου!



Δεν υπάρχουν σχόλια: