Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Πανικός στο ραδιοφωνικό σταθμό "στο Κόκκινο"!

Πανικός προκλήθηκε σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό στο κόκκινο, όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης του αστυνόμου Θανάση Κοκκαλάκη το στούντιο και στη συνέχεια το κτήριο του σταθμού, τυλίχτηκε σε ένα μεγάλο σύννεφο αερίου γέλιου! Το αποτέλεσμα ήταν μέσα σε λίγα λεπτά όλοι οι εργαζόμενοι στο σταθμό να έχουν πλαντάξει στα γέλια και να χτυπιούνται, κλαίγοντας στα πατώματα. Ένας τεχνικός χτύπησε το κεφάλι του σε γραφείο την ώρα που χτυπιόνταν από τα γέλια στο πάτωμα και ένας άλλος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος, ενώ τουλάχιστον οκτώ υπάλληλοι κατουρήθηκαν επάνω τους, δύο χέστηκαν από τα γέλια και αρκετοί έχασαν τις αισθήσεις τους.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι πρώτοι καπνοί φάνηκαν όταν ο κύριος Κοκκαλάκης δήλωσε ότι «…εμείς σεβόμαστε τη νεολαία…» και ότι «…και τα ΜΑΤ είναι νεολαία που σε καμιά περίπτωση δεν έχουν αυταρχικά ένστικτα…», ενώ όταν ο εν λόγω αστυνόμος δήλωνε για την ημέρα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ότι «…είναι ημέρα που και εμείς τιμούμε αυτό το παιδί…» και «…εμείς δεν θέλουμε να ερχόμαστε σε πάλη σώμα με σώμα, είμαστε εκεί για να προστατεύσουμε τους ανθρώπους που θα διαδηλώσουν…» η κατάσταση στο σταθμό ήταν πλέον αφόρητη.

Παραδόξως η ατμόσφαιρα καθάρισε όταν ο κύριος Κοκκαλάκης μιλώντας για τη δολοφονία αναφέρθηκε σε αυτή λέγοντας κατά λέξη «…για τον καθ’ υπερβολή τρόπο που πέθανε…» και ειδικότερα μετά την, πολύ τολμηρή για αστυνομικό, εξομολόγησή του στην οποία χαρακτηρίζει τα όπλα που φέρουν οι αστυνομικοί σαν «το αποκορύφωμα μιας υπερβολής», ρίχνοντας σε βαθύ στοχασμό όσους είχαν μείνει στο σταθμό και είχαν ακόμα τις αισθήσεις τους.

Μείνετε μαζί μας! Κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία της κυρίας Κούλας Σουλτανίδη με τίτλο "Το αμάρτημα του ανδρός μου" στο οποίο περιγράφει τα φρικτά βασανιστήρια στα οποία την υπέβαλε ο άντρας της Τάσος τα τριάντα δύο χρόνια του γάμου τους, μέχρι και το θάνατό του. "Με έβαζε καθημερινά να πλένω τα πιάτα και να βάζω μπουγάδες, δεν με άφηνε να δουλέψω, κάναμε σεξ μόνο για δική του απόλαυση και όταν τον πήραν τα χρόνια και ούτε αρκετά χρήματα έφερνε στο σπίτι ούτε σεξ μπορούσε πια να μου κάνει είχε το θράσος να κουφαθεί ώστε να μην ακούει και τη γκρίνια μου" καταγγέλλει, μεταξύ άλλων, η κυρία Κούλα στο Βιβλίο της.



Study: Children Exposed To Pornography May Expect Sex To Be Enjoyable


Δεν υπάρχουν σχόλια: