Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Τα Δεκεμβριανά... νέα

- «Δίνουμε μάχη για να εξαλείψουμε το έλλειμμα διαφάνειας που υπήρχε στην χώρα μας, λόγω των προηγούμενων κυβερνήσεων» δήλωσε ο πρωθυπουργός για την παγκόσμια ημέρα κατά της διαφθοράς. Για την μεγάλη αυτή προσπάθεια, έλαβε τα εύσημα από τα μέλη της τρόικας και της ΕΕ. Όμως και η πολιτική ηγεσία έδωσε στους πολίτες τα εύσημα (μιας και δεν παίρνουν ένσημα) που έδειξαν κατανόηση για τα μέτρα που ήταν αναγκαία να παρθούν, ουτως ώστε να εξοικονομηθούν τα χρήματα που καταναλώθηκαν σε εξοπλισμούς, μίζες, ρουσφέτια και βίλες εθνοσωτήρων. Τονίζεται ακόμα πως είχαν εκφραστεί φόβοι οτι τα μέχρι τώρα εφαρμοζόμενα μέτρα θα ήταν πιθανό να δημιουργήσουν δυσφορία και αίσθημα αδικίας στο μέσο Έλληνα, μιας και θα πρέπει να στιρήξει αυτός το βάρος της κρίσης. Παρά ταύτα οι πολίτες συνεχίζουν να επιλέγουν δικομματισμό (αυτούς ξέρουμε αυτούς εμπιστευόμαστε) ή αποχή, γεγονός που αποδεικνύει την ορθότητα των μέχρι τώρα επιλογών και την αποδοχή τους από τον λαό.

Παράλληλα η κατάσταση στην οικονομία βελτιώνεται σταδιακά, μιας και το έλλημα μειώνεται μέρα με την ημέρα. Ταυτόχρονα αυξάνεται η ανεργεία μειώνεται η ανάπτυξη οι επενδύσεις και η ψαλίδα μεταξύ ολυμπιακού και παναθηναϊκού. Το πλάνο αυτό θα συνεχιστεί διαμηνύουν αμφότεροι ΔΝΤ και ΕΕ αφού «η Ελλας πρέπει να σωθεί, έστω και με το ζόρι»

- Την έβδομη θέση κατέλαβαν οι μοναχοί του αγίου όρους που εκπροσώπησαν την πατρίδα μας στο παγκόσμιο διαθρησκευτικό πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών. Στην πρώτη θέση βρέθηκαν και φέτος οι μοναχοί Σαολίν από τις βουδιστικές μονές του Θιβέτ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με προπονητή τον πατέρα Αρτέμιο και γυμναστές τους αδεφούς Ισίδωρο και Θεόκλητο πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνηση παρά την ήτα του στα προημιτέλικα από τη ομάδα των Σούφι του Ιράκ, 4-5 στα σημεία. Τα πλάνα από την αναμέτρηση αλλά και παρασκήνια, δηλώσεις πρωταγωνιστών και παραλλειπώμενα θ’ ακολουθήσουν σε αναλυτικό αφιέρωμα.

- Ακόμα. Με νέες αποκαλύψεις που θα κλονίσουν τα θεμέλια του κόσμου απειλούν τα μέλη του Wikileaks. Σας παραθέτουμε σε αποκλειστικότητα μερικές από αυτές



H τριπλή προσωπικότητα του Σούπερμαν



Ο νόθος γιός του Μπομπ του Σφουγκαράκη με τον Πάτρικ τον αστερία


Και...

Η είσοδος του Ιησού στα Ιεροσόλυμα (διαδικτυακό μπανιστήρι στο κάτωθεν link)

http://www.funnyjunk.com/funny_pictures/1333071/Epicness/

Δεν υπάρχουν σχόλια: