Και ολίγην μαλάκινσην...

Για όσους έχουν δει, έχουν παίξει αυτό το παιχνιδάκι ή έχουν παρακολουθήσει ποτέ από κοντά ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων...

buzz it!

Προσοχή ακολουθούν διαφημίσεις...
buzz it!

Έκτακτον Ανακοινωθέν!!!

Πρωτοφανής εξελίξεις στην Ελλάδα! Σήμερα στις 10:00 π.μ. στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο εκπρόσωπος τύπου έκανε την εξής δήλωση, την οποία σας παραθέτουμε αυτούσια:

Καλημέρα σας. Σήμερα 25/11/2010 η Ελλάδα υπέβαλε δήλωση, προσοχή, δήλωση, όχι αίτηση, πτώχευσης στην ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα, και δρομολογεί τις διαδικασίες για την έξοδο από το ευρώ και την άμεση επιστροφή στη δραχμή. Από αυτή τη στιγμή θέτουμε όλες τις τράπεζες υπό κρατικό έλεγχο, παγώνουμε όλες τις τραπεζικές συναλλαγές για τις επόμενες δύο ώρες έως ότου να γίνει η νομισματική αλλαγή στα ηλεκτρονικά συστήματα των τραπεζών στο νέο - παλιό νόμισμα και κηρύσσουμε στάση πληρωμών προς τους πιστωτές μας. Καλούμε όποιον από τους πιστωτές μας επιθυμεί, από σήμερα και μέσα σε πέντε εργάσιμες ημέρες να προσέλθει στο υπουργείο οικονομικών προκειμένου να διαπραγματευτεί το χρέος μας, εφόσον το χρέος αυτό κρίνεται νόμιμο, δηλαδή δεν κατασπαταλήθηκε σε μίζες και εφόσον δεν σπαταλήθηκε στην πολεμική βιομηχανία. Όποιος δεν προσέλθει θα θεωρείται ότι διαγράφει κάθε απαίτησή του προς τη χώρα μας. Το νέο νόμισμα θα είναι υποτιμημένο κατά 37% σε σχέση με την ισοτιμία με την οποία μπήκαμε στο ευρώ και θα τεθεί σε κυκλοφορία μέσα στις επόμενες τρεις με τέσσερις ημέρες.

Επίσης μεταξύ άλλων η κυβέρνηση ανακοινώνει ότι, διευθετούνται όλες οι εκκρεμότητες με την Τουρκία οι οποίες κοστίζουν δισεκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο. Συμφωνήθηκε η Ελλάδα να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα έξι ναυτικά μίλια στο Αιγαίο, να μειώσει τον εναέριο χώρο της στα έξι, από εννέα που είναι σήμερα και στα ίδια μίλια ορίζεται και η υφαλοκρηπίδα και για τις δύο χώρες. Τα διεθνή ύδατα του Αιγαίου αποτελούν πλέον ζώνη συνεκμετάλλευσης με την Τουρκία, η οποία παραιτείται ρητά από όλες τις διεκδικήσεις της σε νησιά και βραχονησίδες, αναγνωρίζει το δικαίωμα και την ευθύνη έρευνας και διάσωσης στο αιγαίο στην Ελλάδα εκτός από τις περιπτώσεις που θα ζητηθεί η συνδρομή της, ενώ τέλος καθιερώνονται οι εκ περιτροπής παραβάσεις των εναέριων χώρων των δύο χωρών προκειμένου να διατηρείται σε υψηλό επίπεδο η επιχειρησιακή ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων τους.

Υπογράφεται άμεσα συνθήκη με τα Σκόπια με την οποία η χώρα μετονομάζεται από Π.Γ.Δ.Μ. σε Δ.Μ.Β., δηλαδή σε "Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη", και μετατρέπεται σε προνομιακό οικονομικό εταίρο της χώρας μας με ένα πακέτο πολύ σημαντικών οικονομικών συμφωνιών που επίσης συνυπογράφεται.

Επίσης θεσπίζεται ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα για όλους τους πολίτες το ύψος του οποίου θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες και το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από φορολογικές εισφορές των πολιτών μεταφέροντας πλούτο από τους πιο πλούσιους στους πιο φτωχούς.

Θεσπίζεται η απαγόρευση θητείας πέρα της δεύτερης για βουλευτές, υπουργούς, υφυπουργούς, πρωθυπουργούς και τοπικούς άρχοντες ανεξάρτητα του χρόνου που διήρκεσαν οι θητείες και καταργούνται οι βουλευτικές συντάξεις.

Καταργούνται οι οποιουδήποτε είδους ασυλίες, θεσμοθετούνται αυξημένες αρμοδιότητες και εξουσίες στο δικαστικό σώμα και ιδρύεται εντός του δικαστικού σώματος, όργανο που θα ελέγχει τα όργανα του δημοσίου μεταξύ των οποίων και ΕΛ.ΑΣ η οποία παύει να είναι αυτό ελεγχόμενη. Τέλος αρμόδια για την εκλογή, τον πειθαρχικό και τον ποινικό έλεγχο των ανώτατων δικαστών ορίζεται η βουλή των Ελλήνων οι αποφάσεις της οποίας όμως πρέπει να λαμβάνονται με ενισχυμένες πλειοψηφίες των δύο τρίτων του σώματος.

Καταργούνται πάνω από τα μισά στρατόπεδα και η θητεία ορίζεται στους τρεις μήνες εκπαίδευσης επάνω σε ένα συγκεκριμένο στρατιωτικό αντικείμενο. Θα εκπαιδεύονται όλοι οι στρατιώτες υποχρεωτικά, καταργούνται όλα τα πόστα που δημιουργούσαν βυσματικές θέσεις και η ευθύνη της φύλαξη των στρατιωτικών εγκαταστάσεων περνά στο μόνιμο προσωπικό. Τέλος για την έγκριση οποιουδήποτε μελλοντικού στρατιωτικού εξοπλιστικού προγράμματος θα πρέπει να υπάρχει η έγκριση των δύο τρίτων της βουλής.

Τις επόμενες ημέρες θα σας ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και οι ενοποιήσεις όλων των ταμείων σε ένα, η επαναφορά των κλαδικών συμβάσεων, η εξομοίωση μισθών δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, η παροχή ίδιων δικαιωμάτων στους εργαζόμενους ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, η δημιουργία μόνιμης επιτροπής της βουλής αρμόδιας για την έγκριση όλων των αναθέσεων μεγάλων έργων, η κατάργηση και επανασύσταση από την αρχή του Σ.Δ.Ο.Ε. με καινούριο προσωπικό, κ.α.

Παρακαλώ όλους τους πολίτες να δείξουν σύνεση αυτές τις δύσκολες ώρες και αυτοκυριαρχία. Αργότερα το μεσημέρι θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού, ενώ τέλος γνωστοποιούμε ότι τα επιχειρησιακά μέλη της τρόικας χαρακτηρίζονται ανεπιθύμητα στη χώρα μας, πρόσωπα και παρακαλούνται να μην επιχειρήσουν να έρθουν σε αυτή. Ευχαριστώ."

Άναυδος ο πολιτικός κόσμος από τις εξαγγελίες και ειδικά με το γεγονός ότι σύμφωνα με τον εκπρόσωπο όλα αυτά έχουν ήδη αποφασιστεί και δρομολογηθεί στη βουλή και πανικός στις τράπεζες όπου κόσμος έχει αρχίσει να μαζεύεται απαιτώντας τα χρήματά του!

Μείνετε μαζί μας!

Αηδιασμένη δηλώνει με τον εαυτό της η διεθνής κοινότητα με τον εαυτό της και δεσμεύεται να διαθέσει μέσω του Ο.Η.Ε. τα ίδια και μεγαλύτερα ποσά από αυτά που διέθεσε τα τρία τελευταία χρόνια στη διάσωση του χρηματοπιστωτικού συστήματος παγκοσμίως, για την καταπολέμηση του υποσιτισμού, του αναλφαβητισμού και της κλιματικής αλλαγής!


buzz it!

CIA Accidentally Overthrows Costa Rica


O-SPAN Classic: CIA Accidentally Overthrows Costa Rica

buzz it!

5/11


Remember, remember the Fifth of November,
The Gunpowder Treason and Plot,
I know of no reason
Why the Gunpowder Treason
Should ever be forgot.


buzz it!

Balada Triste de Trompeta

buzz it!