Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Taxisbook! Νέα υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του publicservantbook, ανακοινώθηκε σήμερα από το υπουργείο οικονομικών, ότι σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ανοίγει σε λίγες ημέρες τις διαδικτυακές του πύλες στο κοινό μια νέα υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης το taxisbook. Σύμφωνα με τον υπουργό οικονομίας και τον εκπρόσωπο της Γ.Γ.Π.Σ. η νέα υπηρεσία απευθύνεται σε όλους τους κατόχους ΑΦΜ και θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς για τη φορολογική ζωή των πολιτών.

"Εκτός από τα φορολογικά στοιχεία όλων, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε όλους, η νέα υπηρεσία δεν διαφέρει και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις υπόλοιπες ούτε ως προς τον τρόπο χρήσης, ούτε ως προς τη μεταχείριση των προσωπικών δεδομένων των μελών τους." εξήγησε στη συνέντευξη τύπου ο υπουργός οικονομίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στη νέα υπηρεσία οι χρήστες θα μπορούν να αναρτούν νέα ως προς την περιουσιακή τους κατάσταση, να ανανεώνουν το φορολογικό τους status ή διάθεση, να σχολιάζουν φορολογικά στοιχεία και περιουσιακές μεταβολές άλλων χρηστών, να ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο αποδείξεων και να δημιουργούν ομάδες χρηστών με συγκεκριμένη θεματολογία, όπως π.χ. τη φοροδιαφυγή. Η νέα υπηρεσία είναι τόσο προηγμένη σύμφωνα με τους δημιουργούς της, ώστε δεν χρειάζεται καν να μπούμε για εγγραφή και απλά μέχρι να κάνουμε την πρώτη είσοδο στο λογαριασμό μας αυτός τρέχει στον αυτόματο πιλότο δίνοντας όλα τα στοιχεία μας σε οποιονδήποτε ενδιαφερθεί για αυτά.

Μείνετε μαζί μας. Σε μια σεμνή τελετή στο υπουργείο πολιτισμού, τιμήθηκε για την προσφορά της, η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια και προαγωγός του ελληνικού πολιτισμού Ανίτα Μπάνια, στο πλαίσιο του προγράμματος ανάδειξης του σύγχρονου πολιτιστικού πλούτου της χώρας μας για την ενίσχυση του τουρισμού. Δηλώσεις, συνεντεύξεις και πλούσιο πορνογραφικό υλικό μόνο στο μπλογκ μας!


(έτσι θα σας τα πάρω...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: