Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Στο μάτι της τρόικας και η εκκλησία!

Σάλο έχουν προκαλέσει οι απαιτήσεις της τρόικας, στο πλαίσιο της δημοσιονομικής εξυγίανσης του κράτους, για απόλυση όλων των θρησκευτικών λειτουργών και παύση όλων των κρατικών χρηματοδοτήσεων προς την εκκλησία της Ελλάδος Α.Ε.

"Δεν είναι δυνατόν εμείς να χρηματοδοτούμε τη προσπάθειά σας για εξυγίανση της χώρας σας και να εξασφαλίζουμε τη βιωσιμότητα ελληνικών και ξένων τραπεζών από τα χρήματα του λαού σας και εσείς να ξοδεύετε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε μη κρατικές λειτουργίες." "Αποφονταμεταλίστε το κράτος σας τώρα!" φέρεται να απαίτησε τελειώνοντας ο κύριος Στρος Καν αφήνοντας σύξυλο τον Έλληνα υπουργό οικονομικών.

Άμεση αντίδραση από την εκκλησία τη Ελλάδος Α.Ε. η οποία έσπευσε να δηλώσει ότι δέχεται να φορολογηθεί άμεσα και με όποιους όρους επιθυμεί το κράτος, σαν κίνηση καλής θέλησης, αλλά απειλεί ότι σε περίπτωση που σταματήσει η κρατικής ενίσχυση θα απέχει ξανά των θρησκευτικών της λειτουργημάτων από αγιασμούς, εγκαίνια και ορκωμοσίες κρατικών λειτουργών και οργανισμών, θα καταληφθεί το έθνος μας από αλλόθρησκους (κατά προτίμηση Τούρκους) και γενικότερα θα πέσει φωτιά να μας κάψει.

Μείνετε μαζί μας! Ακυρώνεται το πάρκο ελληνικού καθώς έρευνες έδειξαν ότι θα παρήγαγε μεγάλες ποσότητες τοξικού οξυγόνου, άκρως επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία. Αντί του πάρκου κατατέθηκαν ήδη σχέδια για άμεση οικοδόμηση της έκτασης με κατοικίες και εμπορικά κέντρα.



Πάνου Μαραγκού, εφημερίδα Έθνος (έτσι έγραφε εκεί απ' όπου το έκλεψα, δε φταίω αν είναι λάθος:-)

1 σχόλιο:

pølsemannen είπε...

Αχ, καλά τα λέγαν παλαιώθεν οι αθρώποι, καλύτερα Τουρκικό φακιολί παρά Λατινική τιάρα... :-Ρ