Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Αφόδευε ψηλά και αγνάντευε

- Άνοδο στην τιμή της βιομάζας (κοινώς σκατά) σημειώθηκε στο χρηματιστήριο αξιών, έπειτα από την ριζοσπαστική ανακάλυψη μιας νέας οικονομικής μεθόδου επεξεργασίας και αποκομιδής ενέργειας, από το τμήμα εκκεντρικών ερευνών.

Ο εκπρόσωπος του τμήματος κύριος Χ.Υ. (την ανωνυμία του οποίου θα κρατήσουμε για να κάνουμε το άρθρο πιο ενδιαφέρον) μας είπε λίγα λόγια για την εν λόγω ανακάλυψη. « Το τμήμα μας χρηματοδοτείται από τον ελληνικό λαό και εξειδικεύεται στο να ερευνά θέματα πού δεν έχουν καμία υλική χρησιμότητα για το κοινωνικό σύνολο, αλλά μας κάνει να δείχνουμε παραγωγικοί, εργατικοί και επιστημονικά καταρτισμένοι Το τελευταίο αυτό πλάνο το σχεδιάσαμε καθώς μελετούσαμε την επίδραση της κόκκινης πιπεριάς στο φαινόμενο του θερμοκηπίου. Η μέθοδος επεξεργασίας της βιομάζας βασίζεται στο αλγόριθμο αγς/128ρ-5σ και εξοικονομεί με 1 κιλό βιομάζας, ενέργεια που αρκεί για να προμηθεύσει για ένα 24ωρο μια τετραμελή οικογένεια. Σε περίπτωση δε ευκοίλιας, υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης της ενέργειας αυτής για εποχές δυσκοιλιότητας Τώρα ερευνούμε την αποδοτικότητα των κοπράνων που προέρχονται από διαφορετικά είδη τροφών»

Σύμφωνα με τον έγκυρο χαφιέ του blog μας, το τμήμα εκκεντρικών ερευνών προγραμματίζει ν’ ασχοληθεί με το γιατί όταν πέφτει η βουτυρωμένη φέτα ψωμιού, πέφτει πάντα από την πλευρά που έχει το βούτυρο και γιατί όταν τρως απότομα κάτι παγωμένο σε πιάνει πονοκέφαλος.

- Φίλε καταναλωτή βουλευτή. Θες να λύσεις το σταυρόλεξό σου με την ησυχία σου; να διαβάσεις την αθλητική σου εφημερίδα; να παίξεις tetris βρε αδερφέ την ώρα της συνεδρίασης; και ο συνάδελφός σου στα διπλανά έδρανα κοιμάται και ροχαλίζει σαν μοσχάρι;

Τώρα υπάρχει λύση. Ειδικό ωτοβάμβακο που ελαχιστοποιεί τον θόρυβο. Απαλό, αδιάβροχο, αντιαλλεργικό. Βγαίνει και στα χρώματα του κόμματός σου.

- Μεγάλη δημοσκόπηση του blog μας:

Ποιο επάγγελμα έχει τις καλύτερες προοπτικές

α) έμπορος όπλων

β) τηλεγλάστρα

γ) εισοδηματίας-ρεμάλι

δ) κοράκι

ε) είμαι συνταξιούχος (καλό ανέκδοτο)/κέρδισα στο ΠΡΟ-ΠΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια: