Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Νέο νομοσχέδιο για τους ημιυπαίθριους! (ξανά μανά...)

Υπερψηφίστηκε σήμερα στη βουλή το τεσσαρακοστό εξηκοστό δεύτερο νομοσχέδιο για τους ημιυπαίθριους με το οποίο επιχειρείται να δοθεί οριστική λύση στο χρόνιο αυτό πρόβλημα. Σύμφωνα με το τελευταίο νομοσχέδιο, στο εξής θα διενεργούνται επί καθημερινής βάσης πλειστηριασμοί στις κατά τόπους πολεοδομίες, στους οποίους οι είκοσι πρώτοι πλειοδότες θα κερδίζουν μια άδεια για τον ημιυπαίθριό τους, ενώ ταυτόχρονα (για την ακρίβεια με καθυστέρηση μια μέρας) θα διενεργούνται τυχαίοι έλεγχοι σε διαμερίσματα, πλην αυτών στα οποία θα έχει εκδοθεί νέα άδεια και οι είκοσι πρώτοι παραβάτες θα πληρώνουν πρόστιμό ίσο με την μεγαλύτερη τιμή που πλειοδότησε στον πλειστηριασμό της προηγούμενης ημέρας. Όταν συμπληρώνονται είκοσι παραβάτες οι ομάδες ελέγχου θα αποσύρονται και θα συνεχίζουν το έργο τους την επόμενη ημέρα.

«Με αυτόν τον απλό τρόπο σκοπεύουμε να λύσουμε μια για πάντα το θέμα της νομιμοποίησης των ημιυπαίθριων χώρων αλλά και της εξεύρεσης εσόδων, ενώ συνεχίζοντας να μην διώκουμε και τιμωρούμε κατασκευαστές και άλλους συνυπεύθυνους πλην των ιδιοκτητών εξασφαλίζουμε ότι θα συνεχίσουν να κατασκευάζονται ημιυπαίθριοι για τους οποίους θα διώκουμε στη συνέχεια τους ιδιοκτήτες και θα εισπράττουμε τα αντίστοιχα ποσά», δήλωσε αμέσως μετά την ψήφιση του νέου νόμου η υπουργός περιβάλλοντος Γεωργία Ρίχτερ.

Μείνετε μαζί μας!

Πρώτοι εμείς αποκαλύπτουμε γιατί οι γυναίκες έχουν πάντα περίοδο τις πιο ακατάλληλες για τους άντρες ημέρες, δέκα λόγοι για να μη χολοσκάτε για το αν η κοπέλας σας προσποιείται τον οργασμό και γιατί γκρεμίστηκε σαν αυθαίρετο το παλάτι της Κνωσού!



Δεν υπάρχουν σχόλια: