Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Σε σύγχυση τα ακροδεξιά στοιχεία της χώρας μας!

Σύγχυση επικρατεί στις τάξεις των ακροδεξιών στοιχείων στη χώρα μας αφού μετά από τα τελευταία γεγονότα στην Ανατολική Μεσόγειο ανοικτά της λωρίδας της Γάζας, ένας έντονα ιδεολογικός διάλογος έχει ανοίξει ως προς τον επανακαθορισμό των υπέρτατων εχθρών που θέλουν τον έλεγχο όλης της υφηλίου και δρουν υπόγεια για το σκοπό αυτό, των απλών εχθρών και των συμμάχων μας.

Ένα από τα βασικά αίτια αυτής της κρίσης όπως μας δηλώνει ο κύριος Πεχληβανίδης Προκόπης, πρώην στέλεχος της χρυσής αυγής και ένα από τα θύματα του ιδεολογικού αυτού αγώνα, είναι ότι στα καράβια για τη Γάζα δεν επέβαινε κανένα μέλος ακροδεξιά οργάνωσης παρά τη ρητορική των οργανώσεων αυτών περί σιωνισμού, μασονισμού, ανθελληνισμού και παγκόσμιας κυριαρχίας των Εβραίων με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να φανούν κότες οι υποτιθέμενοι μεγαλύτεροι αντισημίτες.

Εξ αιτίας αυτού του γεγονότος πολλοί ακροδεξιοί ακόμα και από το λάος, από τις πρώτες κιόλας μέρες και παρά τα όλα όσα έλεγαν τόσα χρόνια, άρχισαν να επαινούν και να θαυμάζουν δημοσίως το Ισραήλ για το τέλεια οργανωμένο κράτος τους, για τον τρόπο που διεκδίκησε να επιβάλει το δίκιο του ισχυρότερου, για τους Τούρκους που σκότωσε και για το ξύλο που έριξε στα "αναρχοκουμούνια".

Παρ' όλη όμως την ευκολία της ιδεολογικής αυτής στροφής για πολλούς, πολλοί ακροδεξιοί δεν επέδειξαν τα ίδια κρατήματα με αποτέλεσμα η στροφή αυτή να τους πετάξει έξω και να φάνε τα μούτρα τους επάνω στις προστατευτικές μπάρες βγαίνοντας ψυχολογικά και ιδεολογικά στραπατσαρισμένοι. Αποτέλεσμα ήταν να βρουν ανακούφιση μόνο στις πρώτες βοήθειες που πρόσφεραν οι συνέλληνές τους ακροδεξιοί με καλύτερα κρατήματα, μισώντας ακόμα πιο πολύ τους Τούρκους και οραματιζόμενοι συμμαχίες με το Ισραήλ ενάντια στον προαιώνιο εχθρό μας. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δυστυχώς κάποιους δεν τους άντεξαν ούτε οι τουρκικής κατασκευής προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα να πέσουν στον ιδεολογικό γκρεμό και να χάσουν τελείως και τα ελάχιστα λογικά που διέθεταν.





Παρ' όλα αυτά έριδες προκαλεί ακόμη και σήμερα η συζήτηση για το έθνος στο οποίο θα αποδοθεί ο ρόλους του παγκόσμιου συνωμότη και μέγα ανθέλληνα αφού οι Τούρκοι καλύπτουν τις πλησίον μας και βραχυπρόθεσμες πηγές φόβου και κινδυνολογίας αλλά χρειαζόμαστε και κάποιον πιο μακρινό και μακροπρόθεσμο παγκόσμιο κίνδυνο να απειλεί και τις μελλοντικές γενιές. Μέχρι τώρα σύμφωνα με τον κύριο Πεχληβανίδη προηγούνται οι οπαδοί της άποψης ότι οι Κινέζοι πρέπει να πάρουν αυτό τον τίτλο αφού καλύπτουν πολλές κατηγορίες κινδύνων (οικονομική δύναμη, πληθυσμός, στρατιωτική δύναμη, κομουνιστική ιδεολογία, παρόμοια ιστορία χιλιάδων ετών όπως και οι Έλληνες άρα επίσης προαιώνιοι εχθροί μας, κ.α.) ενώ υπάρχει και μεγάλος αριθμός Κινέζων μεταναστών στην χώρα μας, φτωχών στην πλειοψηφία τους και εύκολα αναγνωρίσιμων, οι οποίοι μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα στόχοι ξυλοδαρμών και άλλων διώξεων, σε αντίθεση με τους Εβραίους που ήταν πιο καλά καμουφλαρισμένοι και ευκατάστατοι.

Μείνετε μαζί μας! Αποσύρεται απ' όλα τα βιβλιοπωλεία το βιβλίο "Εβραίοι σχεδόν όλη η αλήθεια" και σε ανακοίνωσή του ο Κωνσταντίνος Πλεύρης δηλώνει ότι τα μέχρι τώρα έσοδα θα δοθούν στο "Ελληνικό παρατηρητήριο των συμφωνιών του Ελσίνκι" προσωπικά από τον ίδιο στο κύριο Παναγιώτη Δημητρά.





Μεγάλη δημοσκόπηση!

Ποιος πιστεύετε είναι ο υπέρτατος εχθρός μας;

α) Οι Η.Π.Α.;

β) Η Κίνα;

γ) Η Ε.Ε.;

δ) Ή η μαλακία που μας δέρνει;

4 σχόλια:

Ελληνικο Παρατηρητηριο των Συμφωνιων του Ελσινκι είπε...

Βρε τι παθαμε Ορεστη μου!

Εμεις το διασκεδασαμε και το μοιρασαμε και πηραμε δεκαδες μηνυματα απο ατομα που το πηραν σοβαρα και μας συνεχαρησαν που πετυχαμε αυτο με τον Πλευρη.

Τι ελλειψη χιουμορ υπαρχει :)

Ελληνικο Παρατηρητηριο των Συμφωνιων του Ελσινκι είπε...

Εννοουμε αυτο:

"Μείνετε μαζί μας! Αποσύρεται απ' όλα τα βιβλιοπωλεία το βιβλίο "Εβραίοι σχεδόν όλη η αλήθεια" και σε ανακοίνωσή του ο Κωνσταντίνος Πλεύρης δηλώνει ότι τα μέχρι τώρα έσοδα θα δοθούν στο "Ελληνικό παρατηρητήριο των συμφωνιών του Ελσίνκι" προσωπικά από τον ίδιο στο κύριο Παναγιώτη Δημητρά."

pølsemannen είπε...

Bρε, Λιακόπουλο ΔEN βλέπεις;

Eίσαι Έλληνας εσύ;

TA NEΦEΛIM ΣTHN KOYΦAΛA ΓH EINAI OI EXΘPOI MAΣ!!!

Aλλά ο πολέμαρχος Xαριστέας θα τους κατατροπώσει, θα δεις.

Άπιστε.

Orestis είπε...

Αγαπητό ΕΠΣΕ μάλλον αυτοί στους οποίους το μοιράσατε είναι που θέλουν ζουρλομανδία...

Πολσμάνε έχεις δίκιο ότι η γη είναι μεγάλη κουφάλα, αλλά μην βιαστείς να κρίνεις τα κακόμοιρα τα νεφελίμ. Μην ακούς τις μαλακίες του Λιακόπουλου. Εδώ υποστηρίζει ότι μεταναστεύσαμε από το σείριο, ενώ στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τις τελευταίες μελέτες μου, μας σούταραν από εκεί κακήν κακώς με μεγάλα αστρόπλοια, μόλις πήραν χαμπάρι τι κουμάσια είμαστε και αφού είχαμε καταφέρει να φέρουμε τη σειριανή οικονομία στο χείλος της καταστροφής.