Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Στον αυτόματο πιλότο

- Κυρίες και κύριοι επιβάτες σας καλοσορίζουμε στο σκάφος μας η «ΝΕΑ ΕΛΛΑΣ». Σας ενημερώνουμε οτι αυτή την στιγμή πετάμε στις 1400 χρηματηστηριακές μονάδες και πέφτουμε σταθερά. Το σκάφος μας οδηγήται από τα πιο σύγχρονα συστήματα αυτόματης πλοήγησης τύπου ΔΝΤ/ΕΕ, με προωθητήρες spread τελευταίας τεχνολογίας και 700 μοναδων.

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού μας ενδέχεται ν’ αντιμετωπίσουμε αναταράξεις καθώς θα πετάμε πάνω από την ανεργεία, το ασφαλιστικό και το συνταξιοδοτικό.

Σε περίπτωση που αισθανθήτε ζαλάδα μην ανησυχήτε, δεν θα είναι λόγω των αναταράξεων αλλά εξ αιτίας της πείνας. Προσπαθήστε να ξεχάσετε ότι το στομάχι σας είναι άδειο και απολαύστε την πτήση.

Σας ενημερώνουμε πως τα παράθυρα του σκάφους θα παραμείνουν ανοικτα καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού, για τους επιβάτες που θα θελήσουν να το εγκαταλείψουν πηδώντας.

Ο κυβερνήτης Γιωργάκης και οι συγκυβερνήτες Αντώνης, Αλέκα, Αλέξης, Γιώργης και λοιποί 295 που παρακολουθούν την πτήση μαζί με σας, σας εύχονται καλό ταξίδι και καλά στερνά...

- Επτά πορίσματα για την υπόθεση του πετρελαιαγωγού στον κόλπο του Μεξικού, εξέδωσε το αμερικανικό κογκρέσο, σπάζοντας το ρεκόρ των πεντε πορισμάτων της υπόθεσης του Βατοπεδίου. Η Ελληνική πλευρά αισιοδοξεί πως η υπόθεση siemens, θα μας φέρει και πάλι την πρωτιά, μιας και αναμένεται διψήφιος αριθμός πορισμάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: