Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Το δράμα του επαναστατικού αγκώνα...

Αγανακτισμένοι δηλώνουν, σε κοινή επιστολή τους, οι συλληφθέντες στην υπόθεση του επαναστατικού αγκώνα.

Μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς, όπως γράφουν στην επιστολή, είναι αγανακτισμένοι και απογοητευμένοι από την είσοδο του δντ το οποίο τους στέρησε την πρωτοκαθεδρία σε δελτία ειδήσεων και πρωτοσέλιδα εφημερίδων, την οποία απολάμβαναν μέχρι και πριν λίγους μήνες.

"Είναι λυπηρό για εμάς" γράφουν μεταξύ άλλων, "που μετά από χρόνια κοπιαστικής δουλειάς προετοιμασίας και εκτέλεσης δεκάδων τρομοκρατικών χτυπημάτων, παρακολουθήσεων και ριψοκίνδυνων ληστειών δεν καταφέραμε τίποτα σε σύγκριση με αυτά που κατάφερε το δντ σε ελάχιστους μήνες. Η επανάσταση είναι πλέον σίγουρο ότι θα έρθει, αλλά δυστυχώς δεν θα την έχουμε φέρει εμείς. Έπρεπε να είχαμε γίνει τραπεζίτες, να πουλούσαμε τοξικά προϊόντα και να συνεργαζόμασταν στενότερα με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Θα τα είχαμε καταφέρει πολύ ευκολότερα και πολύ νωρίτερα."

Μείνετε μαζί μας! Πλήγμα στα φακελάκια των γιατρών οι ελλείψεις στις προμήθειες των νοσοκομείων, αφού τα χρήματα των ασθενών που κανονικά θα πήγαιναν σε φακελάκια πλέον ξοδεύονται αναγκαστικά σε ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό!


(φωτογραφία κλασικά κλεμμένη)

Δεν υπάρχουν σχόλια: