Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Όταν οι άλλοι χρεοκοπούσαν εμείς είχαμε ήδη βγει από την κρίση...

Έκτακτη είδηση! Για πρώτη φορά η Ευρώπη ουραγός της Ελλάδας αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τη δημοσιονομική της κατάρρευση ακολουθούν Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και άλλες χώρες, τραβώντας η μία την άλλη στο δημοσιονομικό και χρηματοπιστωτικό πάτο, αφού τα μέχρι τώρα σωσίβια των δανειστών τους που τους έσωζαν από τα χρέη στα οποία διαφορετικά θα πνίγονταν, έχουν αρχίσει ένα, ένα να σκάνε!

"Είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες και είμαστε τυχεροί γιατί περνάμε πρώτοι την κρίση και άρα θα βγούμε πρώτοι από αυτή", δηλώνει ο Έλληνας πρωθυπουργός σε μετεκλογική του ομιλία! "Ήρθε η ώρα να ξαναχτίσουμε τους παρθενώνες μας και να πετάμε στους άλλους βελανίδια…" συμπληρώνει ξεσηκώνοντας το πλήθος που τον παρακολουθεί.

Σύμφωνα με αναλυτές, όταν η Ελλάδα βγει από την κρίση, αν και με βαριές απώλειες, αφού το βιοτικό επίπεδο και ο μέσος όρος ζωής των κατοίκων της θα έχει πέσει κατακόρυφα, θα είναι αυτή που θα αγοράζει και θα επενδύει σε κρατικά ομόλογα των άλλων μέχρι τώρα οικονομικά ισχυρών ευρωπαϊκών κρατών. Ενώ δεν είναι απίθανο οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες να προσδέσουν τα νομίσματά τους στην αναγεννημένη μέχρι τότε δραχμή.

Μείνετε μαζί μας!

Αγωνία για τους Γάλλους που δίνουν μάχη με το χρόνο για να μην εξασφαλίσουν χρηματοδότηση από το ΔΝΤ, ενώ οι Άγγλοι δηλώνουν ότι δεν θα προχωρήσουν σε υποτίμηση του νομίσματός τους, προκειμένου να μη μειωθεί το χρέος τους και ζητάνε να ενταχθούν επείγοντος στη ζώνη του ευρώ. Πανικός και στη Γερμανία καθώς η κυβέρνηση αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε τους τελευταίους μήνες, ο προϋπολογισμός του τρέχοντος έτους είναι ακόμη πλεονασματικός και ότι το ντόμινο δεν έχει φτάσει ακόμη σε αυτούς με μεγάλο κίνδυνο πλέον η οικονομία της Γερμανίας να καταρρεύσει τελευταία!



Δεν υπάρχουν σχόλια: