Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Καταργούνται οι κάμερες της ΕΛΑΣ!

Σε μια αιφνιδιαστική απόφαση προχώρησε η ηγεσία της ελληνικής αστυνομίας η οποία αντίθετα με τις πρακτικές των υπολοίπων "ανεπτυγμένων" κρατών αλλά και με δικές της προηγούμενες ενέργειες και εξαγγελίες, προχωρά στην παύση λειτουργίας όλων των καμερών που βρίσκονται στην Αθήνα εκτός από αυτές που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο της κίνησης των αυτοκινήτων και μόνο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας οι κάμερες θεωρείται ότι τελικά πράγματι προσβάλουν την προσωπικότητα και τα ατομικά δικαιώματα των πολιτών και ως εκ τούτου πρέπει να σταματήσουν να παρακολουθούνται οι πολίτες από αυτές, ενώ σύμφωνα με πηγές μας η πραγματική αιτία είναι ότι χάρη στις κάμερες αναρχικοί που είχαν συλληφθεί σε πορείες μπόρεσαν όχι μόνο να αποδείξουν την αθωότητά τους αλλά και να χρησιμοποιήσουν τις εικόνες που καταγράφηκαν στις μηνύσεις τους για βιαιοπραγίες κατά των αστυνομικών.

Μείνετε μαζί μας, η αστυνομία προχωρά στην απαγόρευση ρίψης δακρυγόνων και υιοθετεί τη ρίψη μολότοφ. Εξοργισμένοι δηλώνουν οι πυροσβέστες.

Και αποκλειστικά στο σημερινό δελτίο ειδήσεων όλες οι λεπτομέρειες από τα προσωπικά ημερολόγια των πρόσφατα συλληφθέντων τρομοκρατών.

Οι πρώτοι οικογενειακοί καβγάδες, οι πρώτοι έρωτες και οι πρώτοι πυροβολισμοί απόψε στις 8!


Δεν υπάρχουν σχόλια: