Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Public Servant Book

Καλά νέα για τους απανταχού Δημόσιους υπαλλήλους καθώς σήμερα άνοιξε τις διαδικτυακές της πύλες η ιστοσελίδα publicservanτbook! Η νέα αυτή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης έρχεται να καλύψει ένα τεράστιο κενό ανάμεσα στις ώρες βαρεμάρας και πλήξης των δημοσίων υπαλλήλων. Περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες εγγραφής, με τρόπο που την καθιστά μια από τις πιο περίπλοκες σελίδες για να εγγραφείς, κάτι το οποίο είναι και αντικίνητρο για όλους τους υπόλοιπους, εκτός και αν έχεις γνωστό διαχειριστή οπότε η εγγραφή μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε μόλις τρία λεπτά.

“Οι συνάδελφοι δημόσιοι υπάλληλοι θα έχουν κάθε λόγο να λατρέψουν τη σελίδα”, όπως μας δηλώνουν οι δημιουργοί της (αργόσχολοι υπάλληλοι της γενικής γραμματείας πληροφορικής που δεν είχαν με τι να γεμίσουν το χρόνο τους), “μιας και αυτή θα περιλαμβάνει όλες τις αγαπημένες τους ασχολίες όπως παιχνίδια σαν την πασιέντζα, το διαδικτυακό πόκερ για να παίζουν με άλλους συναδέλφους καθώς και τα καινούρια πολύ διασκεδαστικά για δημοσίους υπαλλήλους “βρες το παράβολο” και “πόσους πολίτες ταλαιπώρησες σήμερα”.

Επίσης μεταξύ άλλων σαδομαζοχιστικών αντικειμένων το publicservanbook θα περιλαμβάνει: τη σελίδα του ρουφιάνου όπου θα αφήνουν σε ένα δημόσιο πίνακα ανώνυμες ρουφιανιές ο ένας υπάλληλος για τον άλλον, τη σελίδα του κουτσομπόλη παρόμοια με την προηγούμενη αλλά με επώνυμες εγγραφές και περιορισμούς ως προς το ποιοι μπορούν να δουν τα κουτσομπολιά, το κυλικείο στο οποίο στην πραγματικότητα είναι ένα μεγάλο chat room, τη σελίδα της κάρτας στο οποίο οι συνάδελφοι ίδιων υπηρεσιών θα μπορούν να οργανώνονται και να φτιάχνουν προγράμματα για τις βάρδιες των ατόμων που θα αναλαμβάνουν κάθε φορά να χτυπάνε την κάρτα για τους άλλους και τέλος τα συνοικέσια, έναν τομέα όπου δημόσιοι υπάλληλοι θα μπορούν να γνωριστούν, να βγουν και γιατί όχι να προχωρήσουν και σε ένα γάμο αφού ως γνωστόν το ιδανικό για έναν δημόσιο υπάλληλο στην Ελλάδα είναι να παντρευτεί έναν άλλο δημόσιο υπάλληλο και να έχει δυο σταθερούς μισθούς μέσα στο σπίτι!

Μείνετε μαζί μας! Ακολουθούν ειδήσεις από το Ι.Κ.Α.! Μεγάλη έρευνα! Καμιά ανάγκη για αύξηση ορίων ηλικίας! Έτσι και αλλιώς ένας στους τρεις ασφαλισμένους πεθαίνει μέσα στον πρώτο χρόνο συνταξιοδότησης!

Και έγκυος μαθαίνει από στο Ι.Κ.Α. ότι είναι έξι μηνών έγκυος!”Περίμενα πέντε μήνες να κλείσω ραντεβού με γιατρό για να μου γράψει εξετάσεις, να κάνω τις εξετάσεις, να βγουν τα αποτελέσματα και να με ξαναδεί γιατρός για να μου πει ότι η τεράστια κοιλιά που εν τω μεταξύ είχα αποκτήσει ήταν στην πραγματικότητα παιδί!” μας δήλωσε η ίδια ενώ βρισκόταν στην αναμονή για να κλείσει ραντεβού με παιδίατρο, αφού σύμφωνα με υπολογισμούς της, το παιδί θα είναι ήδη τριών μηνών όταν θα υπάρξει επόμενο ελεύθερο ραντεβού!


Προσοχή ακολουθεί κοινωνικό μήνυμα εν όψη οικονομικής κρίσης από τον Τράντη:


ΞΥΠΝΑ ΒΑΣΙΛΗ....

ΟΣΟΙ ΞΥΠΝΑΝ ΧΑΡΑΜΑΤΑ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ
ΜΙΚΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ
ΑΛΛΑ ΨΩΛΗ ΠΕΛΩΡΙΑ..


Δεν υπάρχουν σχόλια: