Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Αφομοιώστε γιατί χανόμαστε!

Μετά από απέλπιδες προσπάθειες των Υπουργείων Εσωτερικών, Υγείας να πείσουν τον Ελληνικό λαό για περισσότερο ελεύθερο σεξ και λιγότερη μαλακία, ώστε να αυξηθεί ο αριθμητικά παρηκμασμένος και ηλικιακά γερασμένος μας πληθυσμός, αποφασίστηκε τελικά η μαζική ελληνοποίηση και νομιμοποίηση δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών.
Σε έξαλλη κατάσταση ο αρχηγίσκος του Λαϊκίστικου ΑνΟρθόδοξου Συρφετού δήλωσε ότι δεν εννοούσε αυτό όταν ζητούσε να μεταφερθούν λαθρομετανάστες από την Ελλάδα στις άλλες Χώρες Μέλη της Ε.Ε., δηλαδή με τη θέλησή τους και με νόμιμο τρόπο μέσω της Ελληνοποίησής τους αλλά με καΐκια και κοντέινερ σε μαζικές μυστικές απελάσεις.
Μεταξύ άλλων, ο Γεώργιος Καρατζαφύρερ δήλωσε τα εξής: “Αντί αυτού του αισχρού μέτρου, προτείνω την απαγόρευση της πώλησης και χρήσης προφυλακτικών και τη δημιουργία κέντρου υποδοχής ανεπιθύμητων παιδιών όπου μητέρες αντί να προχωρούν σε έκτρωση θα παραδίδουν τα παιδιά τους. Τα παιδιά αυτά θα μεγαλώνουν με ευθύνη και υπό την κηδεμονία του κράτους σύμφωνα με τις αρχές που αρμόζουν σε πραγματικά ελληνόπουλα και μελλοντικά θα δύναται να στελεχώσουν κρατικές υπηρεσίες και τα σώματα ασφαλείας και ενόπλων δυνάμεων της χώρας μας.”
Μείνετε μαζί μας. Πρώτοι εμείς σας αποκαλύπτουμε τα νέα μέτρα του Υπουργείου Οικονομικών για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Όλες οι λεπτομέρειες γύρω από τις ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης Α.Φ. (Ανώνυμοι Φοροφυγάδες) που ιδρύονται σε όλη την επικράτεια.


political pictures for your blog
see more Political Pictures


Καλή χρονιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: