Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Κομματόσκυλα υπάρχουν πολλά, Ζορό μόνο ένας.

Διαβάστε αποκλειστικά στο μπλογκ μας, δηλαδή λίγες γραμμές πιο κάτω…

Σίγουρη η μετακόμιση Ψωμιάδη στο ΛΑΟΣ μετά τη σίγουρη ήττα του στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. Η στρατηγική του Ζορό είναι, αφού χάσει, να δηλώσει ότι έρχεται σε ρήξη με τον νικητή, όποιος και αν είναι αυτός, αφού έτσι και αλλιώς όλοι οι υποψήφιοι κατάγονται είτε από το κράτος των Αθηνών, είτε κάτω από το αυλάκι και δεν συμπαθεί κανένα τους και να προσχωρήσει στο ΛΑΟΣ όπου τον περιμένουν οι θέσεις του αντιπροέδρου του κόμματος και του σκιώδους υπουργού εξωτερικής πολιτικής και παγκόσμιας ανθελληνικής συνωμοσίας και προπαγάνδας.

"Θα είναι μια καλή πρόφαση" δήλωσε ο ίδιος σε ανύποπτο χρόνο, όπως μάθαμε από πηγή που δεν μπορούμε να κατονομάσουμε για ευνόητους ρουφιανολόγους.


Μείνετε μαζί μας, ακολουθεί παρουσίαση του νέου βιβλίου του Παύλου Τσίμπλα "Οδός Ελλήνων χριστιανών".

Το βιβλίο περιγράφει τις αγωνίες και τα πάθη ενός χριστιανοδημοκράτη της φανταστικής Ελλανδίας, μέλος μιας κυβέρνησης που καταρρέει, την ώρα που όλοι γύρω του προσπαθούν να αρπάξουν όσο περισσότερο γίνεται από το δημόσιο χρήμα, πριν φύγει η εξουσία από τα χέρια τους. Ο ήρωας ο οποίος εποφθαλμιά την ηγεσία του κόμματος, και πρέπει να φανεί "καθαρός" από σκάνδαλα στην κοινή γνώμη, δυσκολεύεται πολύ να μείνει έξω από το φαγοπότι που έχουν στήσει οι συνάδελφοί του. Θα κλέψει και αυτός; Θα πάρει λίγες από τις τελευταίες μίζες; Θα βολέψει μερικούς ακόμα ψηφοφόρους; Θα πηδήξει εκείνη τη ξανθιά την αδιόριστη; Θα τα πληρώσει όλα αυτά στο μέλλον;

Σασπένς, ίντριγκες και απουσία κάθε ηθικού φραγμού στο κυνήγι τις εξουσίας και το φλερτ της διαφθοράς, μόνο με 10€ σε όλα τα καλά περίπτερα!








2 σχόλια:

Αntidrasex είπε...

Ποιος λλλέρωσε τον Λλλευκό Μπύργο ρε?
Εκεί μόνο μΠΑΟΚ επιτρέπεται να γράφει.

κόκκινο μπαλόνι είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑ

υ.γ. και για το κείμενο και για το σχόλιο του αποπάνω ΜΠΑΟΚτζή!