Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Ειδήσεις σε τίτλους...

-Έπειτα από δύο χρόνια εκλογολογίας, η κυβέρνηση προχώρησε στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών. Ο πρόεδρος της δημοκρατίας διέλυσε την υπάρχουσα βουλή, που ούτως ή άλλως δεν άντεχε κάτω από το βάρος των καθημερινών προβλημάτων, για να πάρει την θέση της μια πιο ικανή υπηρεσιακή βουλή. Τα μέλη αυτής δήλωσαν παράλληλα πανέτοιμα να ανταποκριθούν στις κοινωνικές, εσωτερικές και διεθνείς προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, όπως η μάχη της εθνικής ποδοσφαίρου και μπάσκετ για το παγκόσμιο και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αντίστοιχα, η ανάκαμψη της Ελλάδας στον θεσμό της Eurovision κ.α.
-Αστυνομικός «έκοψε κλήση» σε συνάδελφό του για παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο εμπλεκόμενοι είχαν λογομαχήσει νωρίτερα για το ποιος θα οδηγούσε το αυτοκίνητο της τροχαίας κατά την διάρκεια περιπολίας. Φάνηκε δε πως ο «χαμένος» της διαμάχης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με την πρώτη ευκαιρία «τιμώρησε» τον συνάδελφό του, ο οποίος δεν θορυβήθηκε ιδιαίτερα με την κλήση, καθώς όπως δήλωσε γνωρίζει τον διευθυντή του τμήματος, ο οποίος θα του την σβήσει με την πρώτη ευκαιρία.


-Μικρές αγγελίες: Για να πετυχαίνετε πάντα τους στόχους σας, κατάστημα οπλικών συστημάτων Τζον Τουφέκης. Εγγυημένα προϊόντα σε πολύ προσιτές τιμές. Πουλάμε και με δόσεις (εξαιρούνται οι επίδοξοι αυτόχειρες). Θα μας βρείτε απέναντί απ’ τα Goody’s.

2 σχόλια:

HappyHour είπε...

Χαχα! Μόνο μία μικρή διόρθωση το σωστό είναι εκλολογολία. Μα επιτέλους πότε θα μάθει η νέα γενιά σωστά ελληνικά ; Τώρα που το αποτέλεσμα στις κάλτσες θα αναδείξει Giorgaki ίσως κάτι αλλάξει...

Ioulianos είπε...

Βουή μας μαύρη, που 'λεγε και η γιαγιά μου στο χωριό όταν μπαίναν οι Γερμανοί το '40 και όταν χάλαγε η σταφίδα... anyway, thanks για την διόρθωση φίλη HappyHour.