Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Φοιτητικές εκλογές 2009

Ξάφνιασαν σήμερα και προκάλεσαν αμηχανία αρχικά και άγριους καβγάδες στη συνέχεια, στα πανεπιστημιακά κομματικά στελέχη, τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών. Αιτία είναι όχι η συνηθισμένη ασυμφωνία των εκλογικών αποτελεσμάτων που ανακοινώνουν κάθε φορά οι δύο μεγαλύτερες παρατάξεις, αλλά το γεγονός πως αυτή τη φορά η ασυμφωνία ήταν τόσο μεγάλη που η μία παράταξη έβγαζε νικήτρια την άλλη. Στην αρχή τα μέλη και των δύο παρατάξεων δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν, αφού από τη μία μεριά και σύμφωνα με τα δικά τους αποτελέσματα είχαν χάσει και από την άλλη και σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αντιπάλων τους είχαν κερδίσει. Στη συνέχεια άρχισαν και οι δύο να ζητωκραυγάζουν λέγοντας πως τα δικά τους αποτελέσματα ήταν λάθος και πώς η κάθε πλευρά για τον εαυτό της νίκησε και τελικά ξέσπασαν άγριες κόντρες και καβγάδες όταν τελείως απροκάλυπτα η μία πλευρά άρχισε να κατηγορεί την άλλη για τη λάθος συνεννόηση στο “μαγείρεμα” των εκλογικών αποτελεσμάτων!
Αγανακτισμένες οι διάφορες πρυτανείες, απείλησαν ότι θα εκδιώξουν τα κόμματα από τα πανεπιστήμια μετατρέποντάς τα σε πραγματικούς χώρους γνώσης και διανόησης, αλλά λίγο αργότερα όλες απέσυραν τις απειλές αυτές όταν σύσσωμα τα κόμματα της βουλής απείλησαν με τη σειρά τους ότι θα εκδιώξουν τις πρυτανικές αρχές από τα πανεπιστήμια δίνοντας τον έλεγχο των πανεπιστημιακών σχολών στις φοιτητικές παρατάξεις, προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο τα κομματικά και διάφορα άλλα ιδεολογικά κυνοτροφεία και στάνες, που ευδοκιμούν στα ελληνικά πανεπιστήμια.
Μείνετε μαζί μας, ακολουθούν συγκλονιστικές αποκαλύψεις!
Καλύτερο του ευ ζην το ευ χέζειν αποκαλύπτουν ελληνοαμερικανοκαναδοαυστραλοί επιστήμονες. Πώς η δυσκοιλιότητα οδηγεί σε κατάθλιψη και πώς μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο. Τι προφυλάξεις μπορούμε να πάρουμε και γιατί οι κάτοικοι των περιοχών της Καλιφόρνιας, στις οποίες παράγονται τα ομώνυμα δαμάσκηνα, είναι οι δεύτεροι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στη γη, μετά τους Ικαριώτες.




1 σχόλιο:

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Οι φοιτητικές εκλογές στην Ελλάδα ήταν ένα από τα μεγαλύτερα πολιτισμικά σοκ όταν ήρθα να ζήσω εδώ...

Πλέον έχω αρχίσει να συνηθίζω.