Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Οι ήρωες με τα κολάν...

Εξέπληξε σήμερα η διαρκής ιερά σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, όταν αιφνιδιάστηκα, μετά από εισήγηση του Αρχιεπισκόπου, ήρε την απαγόρευση, την οποία μέχρι τώρα άλλοι ιερείς επέβαλαν και άλλοι όχι, σύμφωνα με την οποία οι γυναίκες απαγορεύονταν να συμμετέχουν στη θεία λειτουργία ή σε άλλες θρησκευτικές τελετές με παντελόνι ή άλλα ρούχα που χαρακτηρίζονται γενικά ως αντρικά, ενώ ήταν απόλυτα φυσιολογικό να φορούν μέσα στις εκκλησίες σούπερ μίνι φούστες, με καλτσόν ή χωρίς και γόβα στιλέτο.
Η θεία φώτιση ήρθε στον αρχιεπίσκοπο όταν σε ένα δείπνο με γνωστούς ιεράρχες την ώρα που οι συνδαιτυμόνες σχολίαζαν τις ενδυματολογικές τάσεις των κυριών στις μητροπόλεις τους, ο Ζακύνθου, ανέφερε επί λέξη: “τώρα που το σκέφτομαι, το 1821, σε πολλές περιοχές οι άντρες φορούσαν φουστανέλες και κάτι σαν τα σημερινά κολάν”, “ναι, αλλά τότε ήταν στη μόδα και τέτοια ενδυμασία δεν φορούσαν αντίστοιχα και οι γυναίκες, οι οποίες είχαν τελείως διαφορετικές” απάντησε ο Θεσσαλονίκης και τότε ήταν που ο αρχιεπίσκοπος έκανε τη μεγάλη ανακάλυψη... τη μόδα!
Και με αυτό το σκεπτικό, την αποδοχή δηλαδή της ύπαρξης της μόδας, η εκκλησία στο εξής θα δέχεται κανονικά τις γυναίκες ακόμα και αν φορούν παντελόνια, αποφεύγοντας έτσι τις έριδες μεταξύ του κόσμου και των ιερέων αλλά και των ιερέων μεταξύ τους, αφού κάποιοι προσπαθώντας να το παίξουν καλοί χαλούσαν την “ιερατική πιάτσα”, επιτρέποντάς τα στις ενορίες τους, ενώ τέλος συστήθηκε και ειδική επιτροπή επιφορτισμένη με το να παρακολουθεί όλες τις τωρινές και μελλοντικές τάσεις της μόδας ώστε να μην ξαναβρεθεί η εκκλησία απροετοίμαστη και να μειώσει όσο το δυνατών τις απώλειες των “πιστών” αναπροσαρμόζοντας εγκαίρως τα καθήκοντά τους.
Έντονες οι αντιδράσεις από ιερείς, τουλάχιστον από όσους δεν είναι αδερφές, οι οποίοι διαμαρτύρονται ότι μέχρι τώρα, τουλάχιστον έπαιρναν και λίγο μάτι.
Μείνετε μαζί μας! Ακολουθούν συγκλονιστικές αποκαλύψεις!
Γιατί οι μεταλλάδες έχουν ανοσία στα εγκεφαλικά. Κορυφαίοι ερευνητές μετά από χρόνια μελετών και ακροάσεων αποκαλύπτουν πώς το headbanging γυμνάζει το λαιμό και με το κούνημα προστατεύει το κεφάλι από εγκεφαλικά επεισόδια!


5 σχόλια:

Αntidrasex είπε...

Μπορεί να αργείς να ανεβάσεις, αλλά όταν το κάνεις, τα σπας.

Orestis είπε...

Από την μεγάλη Πέμπτη έχω τηλέφωνο και internet και θα επανέλθω σιγά, σιγά. Πάντως γυρίζοντας σε βρίσκω πολύ πιο "παραγωγικό" απ' ότι σε άφησα. Συνέχισε έτσι!

Ανώνυμος είπε...

we are meeen
we are men in tiiiights.....
(german tseligas)

Orestis είπε...

Γερμανοτσολιάς με άλλα λόγια...

Ανώνυμος είπε...

Γερμανοτσολιάς και καπιταλοκουμουνιστής ;-)