Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Σχεδόν καμία αύξηση μισθών στο δημόσιο...

Άλλη μια πολιτικά ορθότατη πράξη της κυβέρνησης του 41.84% του 70.15% που ψήφισε...
Σχεδόν καμία αύξηση στο Ελληνικό δημόσιο φέτος. Και γιατί σχεδόν; Γιατί υπάρχει μία υπηρεσία του Ελληνικού δημοσίου που όχι μόνο πήρε αύξηση αλλά πήρε και πολύ μεγαλύτερη από τη συνήθη του 2 και 3%.
Μιλάω για τις Διευθύνσεις Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής και Θεσσαλονίκης δηλαδή τους ματαζτήδες!! Δεν πήρε καν όλη η αστυνομία, που κατά τη γνώμη μου θα ήταν και πάλι προκλητικό αλλά λιγότερο, αλλά μόνο τα κατεξοχήν κατασταλτικά όργανα της εκάστοτε κυβέρνησης, τα πιόνια της που έρχονται πρώτα και σε άμεση επαφή με την οργή των πολιτών και τα οποία θέλει διαθέσιμα και υπάκουα ανά πάσα ώρα και στιγμή για να “επιβάλουν την τάξη”!
Απόλυτα φυσιολογικό για μια δημοκρατική χώρα σαν τη δική μας, από όλο το δημόσιο να παίρνουν αύξηση αυτοί που κάθε 21η Απρίλη στήνουν πάρτι στη Καισαριανή!
Την είδηση την βρήκα στη σελίδα των συνδικαλιστών τους εδώ (ανακοινώσεις – δεύτερη σελίδα). Το άρθρο αναφέρει ότι το επίδομα που παίρνουν από 80€ γίνεται 150€!!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας...


3 σχόλια:

-=IMAGINOS=- είπε...

Ρε άντε και τραβήξου που θες και αύξηση. Εσύ δωρεάν «διακοπές» σε κάνα ξερονήσι θέλεις.

Orestis είπε...

Πολύ έξυπνο το άντε και τραβήξου, θα το σημειώσω να το λέω. Εγώ προσωπικά δεν θέλω καμιά αύξηση, τουλάχιστον όχι σε βάρος όλων των άλλων όπως γίνεται συνήθως στην Ελλάδα, αλλά για τις δωρεάν διακοπές εννοείται είμαι μέσα. Στη φάση που είμαι πάω όπου να 'ναι! (έλειψα λίγο καιρό αλλά τώρα που γύρισα παρατήρησα ότι σου πάτησαν πολλούς κάλλους τελευταία, γι' αυτό και σε δικαιολογώ για τα νεύρα... Περαστικά!!! :-)

Ανώνυμος είπε...

Ηθελα να μαθω τι σε πειραζει...;
Που απο τα 800 πηγε στα 900 ευρω ο μησθος τους ή οτι τις τρως στις πορειες...;