Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Η ευγένεια ένοχη για εγκεφαλικά! (μπαγιάτικο ποστ νούμερο τέσσερα)

Τα πάνω κάτω έχει φέρει στον επιστημονικό κόσμο μια νέα έρευνα, του πανεπιστημίου της Τρεβέζης, σύμφωνα με την οποία η ευγένεια στην καθημερινή μας ζωή, αυξάνει τις πιθανότητες εγκεφαλικού κατά 80%, ενώ ευθύνεται για πάνω από 75% του συνόλου των εγκεφαλικών παγκοσμίως! Σύμφωνα με τους επιστήμονες η υπερβολική ευγένεια καταπιέζει αρχέγονα βασικά ένστικτα του ανθρώπου που έχουν να κάνουν με την επιβίωση, με αποτέλεσμα τη συσσώρευση μικρών εγκεφαλικών βλαβών οι οποίες με τα χρόνια οδηγούν σε σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και βέβαιο θάνατο! Στην διαπίστωση αυτή κατέληξαν οι επιστήμονες στην προσπάθειά τους να συγκρίνουν της ψυχοσωματικές συνέπειες της καθημερινής ζωής του σύγχρονου ανθρώπου με αυτές του προϊστορικού.
Σε έκτακτο δελτίο τύπου ο Υπουργός Υγείας της χώρας μας, έσπευσε να καθησυχάσει τους πολίτες, δηλώνοντας ότι ο Ελληνικός δημόσιος και ιδιωτικός τομέας, είναι χρόνια τώρα θωρακισμένοι από την ευγένεια και ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. “Η χώρα μας είχε προνοήσει χρόνια τώρα και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, πηγαίνετε σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία θέλετε και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Παρακαλώ όλους τους πολίτες σε περίπτωση που πέσουν επάνω σε κάποιον ασυνείδητο ευγενικό υπάλληλο να το αναφέρουν αμέσως στο αρμόδιο, για αυτά τα θέματα, Υπουργεία Εσωτερικών”, δήλωσε ο υπουργός, λίγο πριν αποχωρήσει, για άγνωστο αλλά πλέον απολύτως θεμιτό λόγο, εκνευρισμένος.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ξένα τουριστικά πρακτορεία έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν κρατήσεις για δημόσιους και ιδιωτικούς ξένους οργανισμούς οι οποίοι σκοπεύουν να στείλουν στελέχη τους για εκπαίδευση στην Ελλάδα, ενώ ήδη οι εγχώριοι πράκτορες στα τουριστικά πακέτα που διαφημίζουν, τονίζουν απροκάλυπτα όλα αυτά το οποία έκρυβαν πάντα επιμελώς, όπως τα πλοία που χαλάνε, τα αεροπλάνα που δεν πετάνε, τους ταξιτζήδες που θα σου σπάσουν τα νεύρα όπως και να 'χει, τις αδικαιολόγητα ψηλές τιμές, τα νοσοκομεία για τα οποία τα σχόλια περιττεύουν και όλες τις άλλες κρυφές, μέχρι τώρα, μαγείες της χώρας μας.




2 σχόλια:

admin είπε...

Mpikes sta agaphmena !!polu wraio to blog sou
Rikse mia matia an 8eleis kai esy...

http://trelokouneli.blogspot.com

euxaristww

Orestis είπε...

Ευχαριστώ! Έρχομαι να σε τσεκάρω.