Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

News from Israel (If Israeliens were Greeks)

Πανικός στο Ισραήλ σήμερα, εκατοντάδες καταστηματάρχες συγκεντρώθηκαν, απαίτησαν και κατάφεραν να μείνουν ανοικτά τα μαγαζιά τους κατά την ημέρα του Σαββάτου προκείμενου να αγοράσει ο κόσμος προμήθειες εν όψη του πολέμου! Αγανακτισμένο δηλώνει το ακροδεξιό κόμμα του Καρατζαφερέν Σαχλέν ο οποίος πιστεύει ότι καταπατείται η παραδοσιακή αεργία του Σαββάτου από την οποία εξαιρείται ο στρατός και οι καρδιολόγοι, ακόμα πιο αγανακτισμένη όμως δηλώνει η κυρία Αλεκζέν Παπαριγχέν για την καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων των ισραηλινών.
Λαϊκή οργή στο κέντρο της Ιερουσαλήμ μετά το θάνατο του Ισραηλινού στρατιώτη και παντελής απάθεια για τους θανάτους των Παλαιστίνιων και το ανθρωπιστικό δράμα που βιώνει η γάζα, ενώ πλήθος αγανακτισμένων περιοίκων και καταστηματαρχών διαμαρτύρονται για την ανικανότητα του κράτος και το μπάχαλο που δημιουργείται από τις συνεχείς πορείες και επιθέσεις αυτοκτονίας στο κέντρο της πόλης.
Για ανικανότητα κατηγορεί η αντιπολίτευση την κυβέρνηση, η οποία επιμένει να δηλώνει ότι είναι η μόνη ικανή να βγάλει τη χώρα από το χάλι στο οποίο έχει περιέλθει, άσχετα αν όλο και χειροτερεύουν τα πράγματα από την αρχή της θητείας της.
Θα χυθεί άπλετο αίμα προκειμένου να τελειώνουμε το θέμα με τη χαμάς δηλώνει η ηγεσία της χώρας, ενώ η παλαιστίνιοι μιλούν για προβοκάτσιες και υποστηρίζουν ότι οι ισραηλινοί μπαίνουν κρυφά στη λωρίδα της Γάζας και πετούν ρουκέτες στον εαυτό τους για να έχουν αφορμή να τους επιτεθούν, αρνούμενοι κατηγορηματικά, για ακόμη μια φορά, να καταφέρουν πρώτα εθνική συμφιλίωση και μετά περιφερειακή με τους ισραηλινούς και αποφασισμένοι να ξεκινήσουν και νέα ιντισπράιτ εναντίων των πάντων.


(για κακοτεχνίες στους δρόμους που κατασκευάστηκαν επί προηγούμενων κυβερνήσεων και εμποδίζουν τις πολεμικές επιχειρήσεις, κατηγορεί το προεδρεύων κόμμα την αξιωματική αντιπολίτευση)

Αμυντικός ο πόλεμος δηλώνει το υπουργείο άμυνας. "Χτυπάμε αμυντικά από τώρα για να τους σκοτώσουμε όλους και να μην χρειαστεί να ξανά αμυνθούμε για τα επόμενα τριάντα χρόνια".
Μείνετε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις εξελίξεις του πολέμου με κάθε αιματηρή λεπτομέρεια και εικόνα full HD από όλες τις καταστροφές!
Ο πόλεμος είναι μια προσφορά των κλιματιστικών Viohezo. Viohezo - η απόλυτη προστασία και άνεση, χειμώνα, καλοκαίρι και με έξτρα φίλτρα για προστασία σε κάθε είδους βιολογικό όπλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ενδεχόμενο βιολογικό πόλεμο.



(Happy new year and death to you all!)
(φωτογραφία από flickr)

2 σχόλια:

Αntidrasex είπε...

Για άλλη μια φορά άψογος σχολιασμός...

Orestis είπε...

Ευχαριστώ βρε αντίδραση. Εχθές αν και ψόφιος έγραψα άλλο ένα και την ιδέα για αυτό που θα ανεβάσω σε λιγάκι, την έχω κλέψει από εσένα.