Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Κωτσόβολος - Για πιο χαμηλά, σχεδόν μέσα στα σκατά...

Είμαι σίγουρος ότι σε ένα χρόνο από τώρα στις τηλεοράσεις που θα έχουν στα ράφια για πούλημα, αντί για τηλεπαιχνίδια θα παίζουν τσόντες...
Δεν έχω σκάνερ για να ανεβάσω εικόνες από το διαφημιστικό φυλλάδιο του Κωτσόβολου, αλλά όσοι το είδατε ή πήγατε αυτές τις μέρες σε κάποιο από τα καταστήματά τους, σίγουρα θα καταλάβατε τι εννοώ. Οι άνθρωποι, προκειμένου να πουλήσουν, βάλανε μία μοντέλα να τα έχει πετάξει όλα εκτός από κάτι πινακίδες, που διαφημίζουν τις χαμηλές τιμές, δίπλα από πλυντήρια και μέσα σε τηλεοράσεις! Στην ιστοσελίδα τους δεν έχουν φωτογραφίες παρά μόνο δύο σε flash, τις οποίες δεν μπόρεσα να αντιγράψω. H παρακάτω είναι η μόνο που βρήκα στο internet, και η οποία είναι πολύ "σεμνή" σε σχέση με τις άλλες.



Διαβάστε και δηλώσεις που βρήκα του Chris Matthews, δυευθύνων συμβούλου της DSGI (λογικά η εταιρία που έχει το μάνατζμεντ του Κωτσόβολου):
«Ο ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ’ επικοινωνεί με άμεσο ύφος και προκαλεί τους καταναλωτές να επισκεφθούν τα καταστήματα, όπου θα τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις, για να γνωρίσουν από κοντά τις ‘προκλητικές’ του τιμές. Οι απίστευτες εκπτώσεις που διαθέτουμε στο μεγάλο δίκτυο του ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ’ ευνοούν τις αγορές των καλύτερων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών που θα κάνουν τη ζωή όλων πιο εύκολη».

Έτσι και εσύ, για να πέσεις πιο χσμηλά ακόμη απ' όσο σ' έχουν ρίξει, πήγαινε να ψωνίσεις, ή να κάνεις ψωνιστήρι, εκεί όπου τα προϊόντα κοστολογούνται σε αναλογία με το επίπεδο της νοημοσύνης των πελατών τους... όλο και πιο χαμηλά.

4 σχόλια:

Αntidrasex είπε...

Ρε, καιρό είχα να μπω στα μέρη σου...
Πολλά μαζεμένα, θα μπω το βράδυ με την ησυχία μου.
Όσο για το παρόν, φάτε μάτια ψάρια!
(στην Ιταλία πάντως είδα μια πολύ ωραία: μια κοπέλα που δεν φαινόταν το κεφάλι της με τα χέρια στα γυμνά της στήθη και λεζάντα: "Ο Βεζούβιος και η Αίτνα ποτέ δεν ήταν πιο κοντά".
Διαφήμιζε ακτοπλοϊκή εταιρεία.

Orestis είπε...

Πέρνα όποτε θες!
Κάπου πέτυχα τις προάλλες και μια διαφημιστική καμπάνια υγιεινής διατροφής με κάτι γυμνές να τρώνε μπρόκολα και ραπανάκια!!!

ΟΔΥΣΣΕΑΣ είπε...

Οσο το υπαρχον οικονομικο μοντελο θα καταρρεει τοσο θα αποκαλυπτεται και η λαιμαργια του. Εχουν πολλα να δουν τα ματια μας ακομα...

Orestis είπε...

Δεν νομίζω ότι έχει άμεση σχέση. Στο εξωτερικό γίνονται τέτοια πολύ πριν αρχίσει η κατάρρευση.
Απλά αναρωτιέμαι, οι γυναίκες δεν προσβάλλονται από τέτοιες διαφημιστικές καμπάνιες; Συνεχίζουν να πηγαίνουν να ψωνίζουν σε τέτοια μαγαζιά;