Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Έκτακτη Είδηση! ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους!!!

Αποκλειστικές πηγές του μπογκ μας, αναφέρουν ότι ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουν την απόφασή τους για διάλυση των κομμάτων τους, τη δημιουργία ενός νέου και την ανάδειξη του καινούριου πολιτικού αρχηγού του!
Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από πολλή σκέψη και σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο κομμάτων και αφού εξασφάλισαν ότι δεν θα υπάρξουν εκατέρωθεν έντονες εσωκομματικές αντιδράσεις.
Σύμφωνα με τις πηγές μας η απόφαση αυτή κρίθηκε μονόδρομος από τις ηγεσίες και των δύο κομμάτων, αφού έβλεπαν την εξουσία εδώ και χρόνια με τα κιάλια και αφού συνειδητοποίησαν ότι μία συνεργασία τους, χωρίς ταυτόχρονη διάλυση των κομμάτων τους, θα οδηγούσε αργά ή γρήγορα σε σύγκρουση και αποδυνάμωση του κυβερνητικού συνασπισμού σε περίπτωση νίκης. Έτσι πήραν μία απόφαση η οποία έρχεται να συνταράξει συθέμελα την μεταπολιτευτική πολιτική σκηνή, ενώ ήδη στο καινούριο κόμμα έχουν δηλώσει πρόθυμοι να προσχωρήσουν πολλά από τα πολύ μικρά κόμματα όπως ΚΚΕ μλ, μν, κτ, θβ, και πάει λέγοντας, ενώ ακόμα και στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας δηλώνουν πρόθυμα να προσχωρήσουν σε αυτό, εφόσον υλοποιηθεί μια τέτοια κίνηση.
Μάλιστα αποφασίστηκε η οργάνωση του κόμματος να γίνει με περισσότερο δημοκρατική και λιγότερο προσωποκεντρική βάση ώστε να μπορούν και τα στελέχη τις παράταξης που μειοψηφούν, με βάση τα προηγούμενα εκλογικά δεδομένα, να έχουν πρόσβαση σε θέσεις και αξιώματα, ενώ αποφασίστηκε ο νέος αρχηγός του κόμματος να μην είναι κανείς από τους Παπαρήγα, Αλαβάνο, Τσίπρα ή παλαιότερους διατελέσαντες αρχηγούς των δύο κομμάτων και αντί αυτών να βρεθεί ένα κοινής αποδοχής πρόσωπο. Μάλιστα σε μυστικές δημοσκοπήσεις που έχουν πραγματοποιήσει τα δύο κόμματα, σε ερωτήσεις που αρχηγός του νέου κόμματος αναλάμβανε κάποιος από τους προαναφερθέντες τρεις, το κόμμα κινούνταν γύρω στο 20%, ενώ σε ερωτήματα που το κόμμα είχε για αρχηγό κάποιον τρίτο κοινής αποδοχής, έπιανε πάνω από 30%!




(ένα νέο κόμμα γεννιέται!)


Ο όνομα του νέου κόμματος σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές θα είναι Α.Κ.Α.Κ.Α. (Αριστερή Κίνηση Ανανέωσης Κομουνιστικής Αριστεράς) και θα έχει σαν σύμβολο ένα κόκκινο δρεπάνι αλλά με ένα κόκκινο γαρύφαλλο αντί για σφυρί, και τα δύο σε λευκό φόντο.
Σύμφωνα με τους ίδιους ρουφιάνους, στο Π.Α.Σ.Ο.Κ ήδη κοιτάνε με τρόμο την επόμενη ημέρα αφού ξέρουν ότι θα είναι η κύρια δεξαμενή ψηφοφόρων του νέου κόμματος, ενώ η Νέα Δημοκρατία που έτσι και αλλιώς βλέπει τα ποσοστά της να μειώνονται από δημοσκόπησης δημοσκόπηση, βρίσκεται σε επίσης μυστικές συνομιλίες με το ΛΆΟΣ για την απορρόφησή του προκειμένου να πολεμηθεί με κάθε τρόπο η αριστερή απειλή.
Μείνετε μαζί μας, ακολουθούν και άλλες αποκλειστικές ειδήσεις.
Η WADA ανακοίνωσε ότι βρήκε δείγμα αθλητή που δεν είχε πάρει καμία παράνομη ουσία! Ο αθλητής και η ομοσπονδία του αρνούνται τις κατηγορίες και απαιτούν άμεση επανεξέταση του δείγματος!

(τα μεγάλα μίση, κρύβουν μεγάλα πάθη!!)


Δεν υπάρχουν σχόλια: